Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
PK Spike 100мл. Green Planet - цъфтежен бустер PK Spike 100мл. Green Planet - цъфтежен бустер
  • -30%

GreenPlanet PK Spike 100мл./500мл. - Добавка за цъфтеж

PK Spike е цъфтежен бустер, произведен от множество източници на фосфор(P) и калий(K). Продуктът е предназначен да спомогне уголемяването и узряването на цветовете и плодовете. Предоставя равномерно съотношение на фосфор(P) и калий(K). Максимална дозировка 1мл./л. за постигане на 250 ppm ниво на електропроводимост.

Цена 11,30 лв. 7,91 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet PK Spike 100мл./500мл. - Добавка за цъфтеж

PK Spike е проектиран да осигурява равномерно количество фосфор и калий на вашите цъфтящи растения. Проектиран с над 25% повече P / K от следващия водещ конкурент в индустрията, този продукт може да се прилага 1,0мл/л, за да постигне 250 ppm тласък на вашите растения.

PK Spike Характеристики:

  • Подобрено образуване на цвят.
  • По-ранна зрялост на културата.
  • Подобрения в качеството на реколтата.

Наред с фосфата, калият е от съществено значение за синтеза на нишесте и въглехидрати, което е от съществено значение за развитието на големи и здрави органи за фотосинтеза.

Дефицитът на поташ може да доведе до намалена якост на клетъчната стена, което може да доведе до счупване на стъблата, листата и податливост на преобръщане и счупване на тежки клони.

Растенията с недостиг на фосфат отнемат повече време, за да инициират цъфтежа, дават по-малко цветя и са ограничени по размер на цветята.

Недостигът на фосфати може да доведе до намаляване на разширяването на листата, а също и броя на листата.

PK Spike е цъфтежен бустер, произведен от множество източници на фосфор(P) и калий(K). Продуктът е предназначен да спомогне уголемяването и узряването на цветовете и плодовете. Предоставя равномерно съотношение на фосфор(P) и калий(K). Максимална дозировка 1мл./л. за постигане на 250 ppm ниво на електропроводимост. Подходящ за приложение при отглеждане във всякакъв тип среда за отглеждане.

N-P-K 0-14-15

Характерситики:

  • Подобрява образуването на цвят.
  • Подобрява качеството на реколтата.
  • Наред с фосфата, калиевият карбонат допринася за синтеза на нишесте и въглехидрати, което е от съществено значение за развитието на големи и здрави фотосинтезни органи.
  • Недостигат на фосфат забавя цъфтежа и може да доведе до намаляване на якостта на клетъчната стена, което може да доведе до счупване на стъблата, листата и по-тежките клони.

Дозировка:

0,5-1 мл./л. от 3 седмица на цъфтеж до края на 7 седмица.

Продукти от същата категория

facebook_pixel