Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
CO2 Dosis Controller

CO2 Dosis Controller - дозиращ контролер

CO2 Dosis Controller e уред контролиращ дозата CO2, която се отпуска от бутилка пълна с въглероден диоксид. Разполага с регулируем вътрешен таймер, калибриран за няколко размера помещения. Лесен за инсталация, просто свържете контролера към ел. захранване и към бутилката и настройте таймера според размера на помещението.

Цена 396,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CO2 Dosis Controller - дозиращ контролер

CO2 Dosis Controller e уред контролиращ дозата CO2, която се отпуска от бутилка пълна с въглероден диоксид. Разполага с регулируем вътрешен таймер, калибриран за няколко размера помещения. Лесен за инсталация, просто свържете контролера към ел. захранване и към бутилката и настройте таймера според размера на помещението. Подходящ е за помещения до 100 м3.

Предоставянето на COтрябва да се извършва през светлата част от дневния цикъл на растението, защото тогава растенията го усвояват по-интензивно, което води до подобряване развитието на растението, увеличаване на продукцията, производството на повече смоли и още. Препоръчително е да го свържете със същия таймер, към който е закачено осветлението. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel