Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Co2 Tabs VDL 60бр. - Co2 таблетки

Co2 Tabs VDL 60бр. - Co2 таблетки

Co2 таблетките от VDL се разтварят в напоителната вода, като по-този начин предоставят въгледроден диоксид (Co2) в корените на вашите растения, който е много важен за процеса на фотосинтез при растенията.

Цена 30,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Co2 Tabs VDL 60бр. - Co2 таблетки

Co2 таблетките от VDL се разтварят в напоителната вода, като по-този начин предоставят въгледроден диоксид (Co2) в корените на вашите растения, който е много важен за процеса на фотосинтез при растенията. Ускорява и увеличава добива. Таблетките отделят Co2 от 5-6 часа след приложението им. 

Дизоровка:

1 таблетка на 100 литра вода. Използвайте два пъти седмично през целия жизнен цикъл на растенията. прилагайте таблетките през дневния цикъл на растенията, защото тогава ги усвояват.

Продукти от същата категория

facebook_pixel