Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
ECO Diamond Diffusion (75mu) 1.25м х 1м - рефлектиращо фолио

ECO Diamond Diffusion (75mu) - рефлектиращо фолио

ECO Diamond Diffusion е силно рефлектиращо фолио с дифузна структура на покритието, за по-равномерно разпределение на светлината. Дебелината на фолиото е 75mu. Предназначено е, за да ви помогне в елиминирането на "горещите точки" в помещението ви за отглеждане. Покритието разполага с мембранна памет, която значително намалява ефекта от гънки, както и PET слой, предпазващ от корозия и износване. 

Цена 5,00 лв.
С вкл. данък
Метри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ECO Diamond Diffusion (75mu) - рефлектиращо фолио

ECO Diamond Diffusion е силно рефлектиращо фолио с дифузна структура на покритието, за по-равномерно разпределение на светлината. Дебелината на фолиото е 75mu и е широко 1.2 метра. Предназначено е, за да ви помогне в елиминирането на "горещите точки" в помещението ви за отглеждане. Покритието разполага с мембранна памет, която значително намалява ефекта от гънки, както и PET слой, предпазващ от корозия и износване. 

Фолиото НЕ е светлонепропускливо!

ВНИМАНИЕ:

Фолиото ECO Diamond Diffusion съдържа слоеве от чист алуминий, които блокират или ограничават сигналите от - мобилни устройства, радио и безжични (Wi-Fi) предаватели. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel