Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Heavy Duty Foil 120mu
  • -5%

Heavy Duty Foil 120mu - Рефлектиращо фолио

Ултра сребро за максимално отразяване на светлината и допълнително оплътнено, за да се намали вероятността от разкъсвания и гънки. Дебелина 120mu. Използвайте, за да отразявате светлина, намалявайки енергийните разходи, увеличавайки растежа и добива и предотвратявайки растежа на плесени.

Цена 6,00 лв. 5,70 лв.
Спестявате 5%
С вкл. данък
Метри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Heavy Duty Foil 120mu - Рефлектиращо фолио

Ултра сребро за максимално отразяване на светлината и допълнително оплътнено, за да се намали вероятността от разкъсвания и гънки. Дебелина 120mu. Използвайте, за да отразявате светлина, намалявайки енергийните разходи, увеличавайки растежа и добива и предотвратявайки растежа на плесени.

Продукти от същата категория

facebook_pixel