Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Bio Protect 30мл.
  • -50%

TA Protect 30мл./60мл./250мл./500мл./1л. - Имуностимулатор

Висококонцентриран растителен тоник и регенератор защитава, укрепва и повишава защитните системи на растенията чрез полагане на защитно и репелентно покритие върху повърхността на листата.

Цена 30,00 лв. 15,00 лв.
Спестявате 50%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

TA Protect 30мл./60мл./250мл./500мл./1л. - Имуностимулатор

Protect предпазва от насекоми образувайки защитен слой по листата.Той отблъсква насекомите, чрез увеличаване на производството на алкалоидно отблъскващи сокове в листата и цветовете. 

Състав:

Protect се състои от есенции от плодове, растения и съдържа множество микроелементи. Той е 100% биологичен продукт. Произлиза от екологично рециклиране, получено, без добавени химически или синтетични продукти и без изкуствен тор.

Употреба:

Добавете към чиста вода, но не пръскайте вече оформени светове и изплакнете добре, преди да консумирате културите, които са били пръскани наскоро. Не прилагайте повече от 3 пъти в цикъл.

Листно пръскане: 5 мл/л

Продукти от същата категория

facebook_pixel