Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
BM (Bioponic Mix) - Trichoderma Harzanium BM (Bioponic Mix) - Trichoderma Harzanium BM (Bioponic Mix) - Trichoderma Harzanium
  • -28%

TA Trikologic 10гр./25гр./50гр./100гр./250гр. - Eнзими

Жизненоважна част от биологичното отглеждане и тайното оръжие на всеки търговски градинар.

Цена 14,00 лв. 10,08 лв.
Спестявате 28%
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

TA Trikologic 10гр./25гр./50гр./100гр./250гр. - Eнзими

Trikologic е нашата марка Trichoderma harzianum: първият полезен микробен инокулант, който става стандарт в търговската оранжерийна индустрия.

Trichoderma живее в почва, кокос или други подобни субстрати, разграждайки органичната материя и освобождавайки минерали. Този процес на разлагане и освобождаване на хранителни вещества е основен за органичното отглеждане, хидропониката, биопониката и аквапониката в градинарството. Докато расте и създава колонии, Trichoderma също така освобождава редица стимулиращи растежа на растенията съединения и вещества, които инхибират или убиват патогени в почвата, които иначе биха могли да навредят на вашите растения – както показват последните изследвания.

Както при всички продукти на Terra Aquatica, нашата марка Trichoderma е с най-високо качество – всички щамове и култури не са еднакви, а някои са значително по-малко жизнеспособни от други. С гордост можем да кажем, че нашите продукти от полезни микроорганизми, бактерии и гъбички, са сред най-висококачествените на пазара.

Употреба:

Както при всички аеробни микроорганизми, колкото по-добро е снабдяването с кислород и толкова по-стабилни са pH, температура и влажност; толкова по-здравословен и по-ефективен ще бъде Trikologic.

Като поливане при засяване на семена и като добавка към вода/хранително вещество за разсад, млади и възрастни растения: добавете 1 g за всеки 15 до 20 литра вода или хранителен разтвор на всеки 6 до 8 седмици.

За възрастни растения, в почва или кокос: добавете 10 g за всеки 150 до 200 литра вода или хранителен разтвор на всеки 6 до 8 седмици; просто добавете към вашата система вода/хранителни вещества или вода директно върху субстрата.

В хидропониката и биопониката с чисти корени: Когато растенията са млади и имат малки коренови системи, Trikologic се нуждае от база за прегрупиране и възпроизвеждане: за да осигури това, използвайте наличен в търговската мрежа биофилтър или окачете пластмасова кошница от 3 до 5 л, пълна с 80% глинени камъчета и 20% кокосови влакна под падаща вода във вашия резервоар.

Продукти от същата категория

facebook_pixel