1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

-10%

Промо Finisher - Увеличаване на добива. 1л./ 4л./ 10л. Преглед отблизо

Finisher - Увеличаване на добива. 1л./ 4л./ 10л.

За промоционални продукти НЕ се начисляват Greencoin-и.

Не са предвидени грийкойни за този продукт, тъй като вече е намален.


В наличност

Finisher е задължителен за използване в последните 3 седмици от периода на цъфтеж. Специално предназначен за увеличаване на теглото на добива.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

In Stock

Цена:

Цена: 50,40 лв 56,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Finisher - Увеличаване на добива. 1л./ 4л./ 10л.

FINISHER

• Напълно уникален, никакъв друг продукт не може да се сравни с него 
• Проектиран, за да уголемите цвета три седмици преди прибиране на реколтата 
• Стимулира растежа на клетките
• Стимулира съдържанието на хлорофил 
• Увеличава клетъчната плътност 
• Увеличава сухото тегло 
• Позволява използването на повече светлина 
• По-добро усвояване и асимилация на въглероден диоксид 
• Силно концентриран при съотношение на разреждане 1:400

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА 
FINISHER: КАКВО Е ТОВА?

Finisher е задължителен за използване в последните 3 седмици от периода на цъфтеж. Специално предназначен за увеличаване на теглото на добива. Finisher е уникална смесица от органични ензимни активатори, витамини, незаменими аминокиселини и въглехидрати. Комбинираните съставки ще разгърнат пълния потенциал на цъфтеж на любимите ви растения и билки. 
Finisher оптимизира теглото на реколтата, насърчава силен растеж, подобрява аромата, вкуса и здравето на вашите цъфтящи растения. 
Finisher е супер добавка, използвана да завърши цикъла на цъфтеж. Този продукт е формулиран, така че да получите възможно най-най-много от вашите цъфтящи растения. 
Не са пестени разноски за изследването и разработването на тази впечатляваща добавка за цъфтеж. От използване на най-добрите суровини до техника за смесването им по точно правилния начин, Finisher ще изпрати вашите добиви в небето.

КАК РАБОТИ? 
Finisher е предназначен за съживяване на цвета и ускоряване производството на етерични масла. Finisher, както загатва името, довършва цъфтежа по възможно най-добрия начин за да увенчае вашата упорита работа с невероятен резултат. Комбинацията от фулвокиселини и триаконтанол спомага за транспортирането на основни течности до цъфтящите върхове на растението чрез ускоряване на жизненоважни процеси, включително фотосинтеза и използване на CO2.

ЗАЩО ДЕЙСТВА? 
Finisher работи, защото съдържа следното: 
L-форма Аминокиселини - са градивните елементи на протеините, само L-форма аминокиселини могат да се усвояват от растенията. L-форма аминокиселини спомагат за увеличаване на концентрацията на хлорофил, което води до по-високи темпове на фотосинтеза. Те имат хелатен ефект върху микроелементите увеличавайки усвояването и транспортирането в цялото растение. L-форма амино киселините са предшественици или активатори на фитохормони и вещества, стимулиращи растежа на нивата на терпеноиди, фенолни, флавоноиди и алкалоиди. L-форма аминокиселините също помагат за намаляване на стреса върху растенията чрез укрепване на клетъчните стени. 
Витамини - Специално формулираният витаминен профил има за цел да намали екологичните натоварвания и да позволи на цветята да достигнат пик на зрялост и максимална плътност. 
Triacontanol - е захар с алкохолна основа намираща се във високи концентрации в пчелните отпадъци и люцерната. Той разполага с широк обхват на действия стимулиращи естественото производство на растителни хормони, участващи в цъфтежа. Доказано е, че Triacontanol стимулира фотосинтезата, увеличава съдържанието на хлорофил, увеличава плътността на клетките и усвояването на CO2, като същевременно позволява на растението да обработва повече светлина за да засили производството на основни течности и клетъчното изграждане. научно доказано е, че Triacontanol, съдържащ се във Finisher, има пряко въздействие върху сухата маса. Triacontanol не се намира в толкова много продукти, дължащо се на високата му цена. Ние използваме уникална серия от извличащи техники, за да се осигури последователен и мощен източник на този удивителен стероид за растения. 
Ензимни активатори - Finisher съдържа смес от съединения, които се свързват с поредица от ензими за да ускори метаболизма на растенията и да позволи превръщането на активните компоненти на Finisher, за да бъдат асимилирани по-бързо. 
Уникална смес от въглехидрати - декстроза, арабиноза, ксилоза, глюкоза, малтоза и фруктоза са само част от въглехидратите във Finisher. Външните източници на въглехидрати позволяват на растението да съсредоточи енергията си върху цъфтежа и производството на етерични масла, а не върху производството на хранителни вещества.
Хумусна киселина с ниско молекулно тегло - Тази също така известна като Fulvic киселина играе важна роля като хелатор на важни минерали и органични съединения, позволявайки им да преминават през клетъчните мембрани много по-ефективно. Fulvic киселината стимулира производството на ензими от решаващо значение за растителните функции. Една от най-важните функции на Fulvic киселина е нейната способност да транспортира други компоненти на Finisher и важни материали за цъфтежа в клетките, където те са най-необходими.

КЛЮЧОВИ МОМЕНТИ
• Напълно уникален, никакъв друг продукт не може да се сравни с него
• Проектиран, за да уголемите цвета три седмици преди прибиране на реколтата 
• Стимулира растежа на клетката
• Стимулира съдържанието на хлорофил 
• Увеличава клетъчната плътност 
• Увеличава сухото тегло 
• Позволява използването на повече светлина 
• По-добро усвояване и асимилация на въглероден диоксид 
• Силно концентриран при съотношение на разреждане 1:400

КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ? 
Finisher е съществена част от всяка програма за цъфтеж, тъй като наистина набъбва цветята и стимулира окончателната реколта да достигне максималния си потенциал. Finisher най-често се използва от третата или четвъртата седмица на цъфтежа. Немалко производители използват Finisher през целия период на цъфтеж, включително етапа на промиване за разлика от други добавки за цъфтеж, които трябва да бъдат спряни поради съдържанието на минерални соли. Въпреки че Finisher съдържа следи от минерални соли, те нямат влияние и другите компоненти във Finisher позволяват пълното оползотворяване на тези минерални соли за да увеличат теглото и качеството на цвета и плодовете. Finisher се добавя към вашия хранителен разтвор в съотношение от 10 милилитра за 4,5 литра през целия етап на цъфтежа от третата или четвъртата седмица до обиране на реколтата.

РАЗФАСОВКИ: 
Предлага се в 1 литър, 4 литра, 10 литра и 24 литра

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: