1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

GPF Uptake (fulvic acid)  1л./ 4л./ 10л. Преглед отблизо

GPF Uptake (fulvic acid) 1л./ 4л./ 10л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 239 loyalty points В твоята количка ще има 239 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 11,95 лв


В наличност

GPF Uptake е първокласна течна Fulvic киселина или хумусна киселина с ниско молекулно тегло, която играе важна роля като хелатор на важни минерали и органични съединения като им позволява да преминават през клетъчните мембрани много по-ефективно.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

In Stock

Цена: 42,00 лв

Открихте по-добра цена?

За сваляне

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

GPF Uptake (fulvic acid) 1л./ 4л./ 10л.

GPF UPTAKE

• Увеличава съдържанието на етерични масла
• Пренася жизненоважни хранителни вещества
• Увеличава съдържанието на хлорофил
• Увеличава скоростта на отделяне на влага от листата
• Увеличава активността на ензимите
• Предизвиква хормонални реакции
• Позволява въглехидратите да се абсорбират по-лесно
• Увеличава добивите
• Прави растенията по-смолисти
• Стабилизира растенията срещу бързите смени на рН

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА
GPF UPTAKE: КАКВО Е ТОВА?
GPF Uptake е първокласна течна Fulvic киселина или хумусна киселина с ниско молекулно тегло, която играе важна роля като хелатор на важни минерали и органични съединения като им позволява да преминават през клетъчните мембрани много по-ефективно. Fulvic киселината стимулира производството на ензима, който е от решаващо значение за растителните функции както и увеличава съдържанието на хлорофил и нивото на дишане. Един от най-важните функции на GPF Uptake е неговата способност да транспортира подобрители на добива и хранителни вещества до местата, където те са най-необходими. Fulvic киселината действа като буфер срещу бързите промени на рН в хранителни разтвори, тъй като има стабилизиращо действие
Хуминовата киселина е по-голяма молекула от тази на Fulvic киселината, но с по-малка функция. Всяка хумусна киселина съдържа Fulvic киселина, но се различава по качество и количество от източника си. GPF Uptake е с произход от Humalite която е доказано най-полезния източник на хумус за селското стопанство.
Fulvic киселина е отделена от хумусната киселина като за целта са използвани различни методи оставяйки след себе си много по-малка бионалична молекула, която може да се транспортира директно в растителни тъкани. GPF Fulvic киселина е съществен компонент в всяка градина и може да се добави към всеки хранителен режим както и за листно пръскане.
Fulvic киселината увеличава пропускливостта на мембраните, което допринася за достъпа на хранителни вещества и други вещества на растежа. GPF повишава ензимните функции и съдържанието на хлорофил. Важно е да се отбележи, че приликите на хумусната и Fulvic киселината са огромни, защото Fulvic киселината е компонент на хумусната киселина. Всичко расте по-добре с GPF Uptake и може да се използва във всеки вид градина - особено безпочвена. Работи фантастично при листно пръскане като увеличава съдържанието на смола.

ЗАЩО РАБОТИ?
GPF Uptake работи, защото тя е най-бионаличния източник на хумусна киселина на пазара на селското стопанство днес. Намерените в рамките на хумусни вещества съединения доказано действат за увеличаване на добивите и подобряване на качеството.

КАКВО ИМА В НЕГО?
Първокласни източници на Fulvic киселина, получена от Humalite.

КЛЮЧОВИ МОМЕНТИ
• Увеличава съдържанието на етерични масла
• Пренася жизненоважни хранителни вещества
• Увеличава съдържанието на хлорофил
• Увеличава скоростта на отделяне на влага от листата
• Увеличава активността на ензимите
• Предизвиква хормонални реакции
• Позволява въглехидратите да се абсорбират по-лесно
• Увеличава добивите
• Прави растенията по-смолисти
• Стабилизира растенията срещу бързите смени на рН

КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?
GPF Uptake може да се използва през целия етап на вегетативната и начална фаза на цъфтеж. Ако се добавя в резервоара с хранителни вещества, спрете да използвате GPF Uptake през последните 3 седмици на цъфтене. Това важи само ако храните корените, но все още можете да използвате GPF Uptake за листно пръскане чак до последната седмица на цъфтежната фаза.

ИНСТРУКЦИИ
5 ml или 1 чаена лъжичка на галон хранителен разтвор
GPF Uptake също може да се прилага като спрей за листа със скорост от 5 ml или 1 ч.л. / литър като се напръсква леко като мъгла веднъж или два пъти седмично през цялата фаза на цъфтене.

РАЗФАСОВКИ:
Предлага се в 1 литър, 4 лира, 10 литра и 24 литра

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: