1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

-10%

Промо GPH Uptake - Хумусна киселина 1л./ 4л./ 10л. Преглед отблизо

GPH Uptake - Хумусна киселина 1л./ 4л./ 10л.

За промоционални продукти НЕ се начисляват Greencoin-и.

Не са предвидени грийкойни за този продукт, тъй като вече е намален.


В наличност

GPH uptake е първокласна течна хумусна киселина с произход от Humalite. Humalite е източник на прясна вода от окислен органичен компост доказано най-биоактивния източник на хумус. GPH хумусната киселина е за всяка почва или безпочвена градина и увеличава приема на хранителните вещества през всички етапи от растежа.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

In Stock

Цена:

Цена: 32,40 лв 36,00 лв

Открихте по-добра цена?

За сваляне

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

GPH Uptake - Хумусна киселина 1л./ 4л./ 10л.

GPH UPTAKE

• Увеличава хлорофилa с до 60%
• Увеличава дишането на растението
• Източник на енергия за полезните микроби
• Най-висока бионаличност на всеки източник на хумус
• Предизвиква реакция като на хормони
• Подобрява структурата на почвата
• Предпазва от екологичен стрес
• Увеличава добивите
• Подобрява здравето на растенията
• Хранителните вещества стават по-лесно достъпни


ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

GPH UPTAKE: КАКВО Е ТОВА?
GPH uptake е първокласна течна хумусна киселина с произход от Humalite. Humalite е източник на прясна вода от окислен органичен компост доказано най-биоактивния източник на хумус. Хумусната киселина е тъмно кафява или черна на цвят и съществува в течна или суха прахообразна форма. Хумусната киселина, използвана в GPH uptake е в течната форма. GPH е важен компонент на почвената или безпочвена градина, тъй като показва прекрасни полезни свойства.
GPH uptake е основен органичен адитив добавен чрез корените. GPH хумусната киселина е за всяка почва или безпочвена градина и увеличава усвояването на хранителните вещества през всички етапи на растежа на растенията, както и осигурява енергия на полезните микроби. Хумусните вещества увеличват съдържанието на хлорофил, увеличават дишането, повишават възможностите на хормоните и са доказали отново и отново, че увеличават добивите. Ако сте органичен градинар или използвате само минерални соли в почвата или среда подобна на почва, вие се нуждаете от GPH за да постигнете резултати от упоритата си работа.
GPH хумусна киселина осигурява източник на енергия за полезните микроби в почвата като бактерии и гъбички. Хумусната киселина е с високо съдържание на въглерод, което е източник на енергия за почвените микроорганизми. Когато въглеродът е оползотворен той предоставя по-малка частица наречена Fulvic киселина, която показва способност за хелатиране или прави хранителни вещества по-лесни за усвояване като повишава тяхната способност да бъдат поети от растението. Fulvic частта също предизвиква реакция като при хормони.
Хумусната киселина помага за подобряване структурата на почвата, за нивото на въздух и вода и по-доброто им съотношение. Хумусните вещества имат също висок CEC или капацитет на катионния обмен, което говори за неговата биологична активност. Хумусната киселина с произход от Humalite има най-високата СЕС от всички източници и затова е най-предпочитаната за селското стопанство.

ЗАЩО СТАВА ТОВА?
GPH работи, защото тя е най-бионаличния хумусен източник на разположение на селското стопанство на пазара днес. Намерените в рамките на хумусни вещества съединения са доказано ефективни за увеличаване на добивите и подобряване на качеството.

КАКВО ИМА В НЕГО?
Първокласна хумусна киселина от Humalite.

КЛЮЧОВИ МОМЕНТИ
• Увеличава хлорофилa с до 60%
• Увеличава дишането на растението
• Източник на енергия за полезните микроби
• Най-висока бионаличност на всеки източник на хумус
• Предизвиква реакция като при хормони
• Подобрява структурата на почвата
• Предпазва от екологичен стрес
• Увеличава добивите
• Подобрява здравето на растенията
• Хранителните вещества стават по-лесно достъпни

КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?
GPH може да се използва за защита на почвите или безпочвените градини през целия вегетативен стадий и стадий на цъфтене. Спрете да го използвате в последните 3 седмици от периода на цъфтеж, защото все още ще има разтворени хумусна киселина и хранителни вещества през последните седмици. GPH не може да се пръска върху листата, тъй като частиците са прекалено големи за да могат да преминат през листната повърхност и трябва да се използва само за напояване на корените.

ИНСТРУКЦИИ
GPH хумусна киселина се използва в пропоции от 5-10ml или 1-2 ч.л. на галон през целия живот на растения, спрете да го използвате последните 3 седмици от периода на цъфтеж.

РАЗФАСОВКИ:
Предлага се в разфасовки от 1 литър, 4 литра, 10 литра и 24 литра

 

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: