Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Dense Bud Compactor 60гр.
  • -30%

GreenPlanet Dense Bud Compactor 500гр./1кг./2.5кг./5кг. - Калий

Dense Bud Compactor осигурява калий, който е необходим в относително големи количества за подпомагане на различни растителни функции критични за големите добиви. Калият е от жизненоважно значение за активирането на повече от 80 растителни ензима, които регулират различни функции, включително отварянето и затварянето на порите, при което се получава нормален обмен на газове и използване на вода.

Цена 77,00 лв. 53,90 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet Dense Bud Compactor 500гр./1кг./2.5кг./5кг. - Калий

Имали ли сте някога големи, красиви растения след прибиране на реколтата, но когато дойде време да ги претеглите, не е това, което очаквате от добивите си? Очаквали сте най-добрата реколта досега с големи пъпки, но те не са толкова твърди и плътни, колкото искате.

Във вашата градина може да има фактори на околната среда, които да доведат до въздушни цветя. Ако температурата около горната част на растението ви е твърде висока, цветята ви ще станат по рехави, което ще доведе до въздушен краен продукт. 

Но ако сте усвоили средата за отглеждане и имате останалата част от вашата хранителна програма, сте готови да добавите хранителна добавка като Dense. Това е 0-0-62 хранително вещество на прах, доставящо само калий (K) до вашето растение в крайния етап на цъфтеж. Когато смесвате Dense според указанията, без да добавяте други хранителни вещества, можете да получите разтвор за хранене до 1400 PPM чист калий (K). Дори след едно приложение ще видите увеличение на теглото на вашия краен продукт.

Какво е Dense?
Dense е нашата висококонцентрирана калиева добавка, използвана през последните седмици на цъфтежа. Този сух тор е специално формулирана смес от калий, която се използва отделно от вашата редовна програма за хранене. Използването на Dense ще увеличи максимално теглото на продукта.

Силата на калия (K)
Dense е единствен по рода си сух тор, който доставя голяма доза калий (К) по време на голямото плодообразуване и цъфтеж. Растенията, в които липсва калий по време на по-късните етапи на цъфтеж, рискуват да дадат рехави цветя. Чрез използването на 0-0-62 калиева формула за вашите растения, Dense гарантира, че получавате максимално тегло от вашите растения, когато дойде време да приберете реколтата си.

Резултатите от Dense произтичат от ключовата роля, която калият играе в развитието на цъфтящите растения. Калият е отговорен за производството на захар и способността на растението да съхранява енергията, от която се нуждае за здраво и енергично развитие на цветята. Това също ще увеличи силата на растението на клетъчно ниво, за да насърчи производството на здрави стъбла, които поддържат големи цветове. Тези предимства на калия правят Dense задължително за култиваторите, които искат да извлекат максимума от пъпките си.

Как да използвам Dense?
В зависимост от вашата среда за отглеждане и система за отглеждане, има 2 различни начина за прилагане на Dense:

Почва / Безпочва / Кокосово приложение: Използвайте 1-2 грама на 1 литър (4-8 грама на 1 галон) вода веднъж седмично. Използвайте само през последните 3 седмици на цъфтежа, като оставите поне една седмица за промиване. Не смесвайте Dense с други хранителни вещества, смесете само с вода.

Хидропонно приложение: Изплакнете резервоара с хранителни вещества от съществуващия хранителен разтвор. Добавете 1-2 грама на 1 литър (4-8 грама на 1 галон) вода. Циркулирайте във вашата система до 48 часа. Изплакнете и след това го заменете с пресен хранителен разтвор, след което повторете следващата седмица. Използвайте само през последните 3 седмици на цъфтежа, като оставите поне една седмица за промиване. Не смесвайте Dense с други хранителни вещества, смесете само с вода.

Продукти от същата категория

facebook_pixel