Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
PURPINATOR 1л./4л. - подобрява цвета, аромата и потентността
  • -30%

GreenPlanet Purpinator 1л./4л. - Подобрява цвета, аромата и потентността

Purpinator е първото по рода си хранително вещество, предназначено да осигури подобряване на цвета, аромата и потентността на вашите растения.

Цена 71,00 лв. 49,70 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet Purpinator 1л./4л. - Подобрява цвета, аромата и потентността

 Уникалната формулировка на Purpinator включва различни материали, предназначени да осигурят на потребителите увеличено производство на флавоноиди като антоцианини, които подобряват оцветяването на растението, за да доставят дълбоки, богати оттенъци на лилаво. Целият естествен състав на Purpinator повишава „лилавия” цвят на вашето растение, без да предизвиква стрес или да променя средата му, което го прави уникален и мощен инструмент за всеки, който иска да извлече максимума от своите растения. Наред с предимствата на богатото оцветяване, Purpinator увеличава производството на терпени и вторични метаболити, благодарение на внедряването на технология, въведена от неговия предшественик Terpinator, която е проектирана да бъде част от изцяло естествената формула на Purpinator. Комбинацията от тези подобрения предлага на потребителите уникална добавка, която може драстично да подобри желаните характеристики при висококачествените култури. След години на строги тестове и разработки, наред с професионалисти и мащабни операции, тази революционна хранителна добавка вече е достъпна за култиватори.

 Отключете истинския генетичен потенциал на вашите растения и вижте, помиришете и усетете разликата с Purpinator.

Начин на употреба:
PURPINATOR® може да се използва през целия жизнен цикъл на вашето растение.

Вегетация (Седмица 1-4): Добавете 2-5mL на галон вода(4л).

Фаза на ранен цъфтеж (5-9 седмица): Добавете 6-15 ml на галон вода(4л).

Фаза на късен цъфтеж (седмица 10+): Добавете 20-30mL на галон вода(4л).

PURPINATOR® няма да изгори растенията, когато се използва според указанията и може да се използва с всяка хидропонна система и хранителни програми. PURPINATOR е с правилното pH за хидропонна употреба.

Продукти от същата категория

facebook_pixel