1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

Brix + - За максимален добив 1л./ 4л. Преглед отблизо

Brix + - За максимален добив 1л./ 4л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 138 loyalty points В твоята количка ще има 138 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 6,90 лв


В наличност

Brix + е уникална формула, предназначена за постигане на максимални реколти. Формулиран е научно, като са използвани само най-добрите висококачествени естествени съставки. Brix + е готов за директно усвояване от любимото ви цвете или билки за забележими резултати.

Повече детайли

In Stock

Цена: 54,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Brix + - За максимален добив 1л./ 4л.

BRIX +

• Лесна за употреба формула
• Подобрява цвета на растението
• Подобрява вкуса
• Увеличава добива
• Увеличава съдържанието на етерично масло 
• Помага за забавянето на разпространението на брашнеста мана 
• Забавя процеса на гниене на пъпките

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА 
BRIX +: КАКВО Е ТОВА? 
Brix + е уникална формула, предназначена за постигане на максимални реколти. Формулиран е научно, като са използвани само най-добрите висококачествени естествени съставки. Brix + е готов за директно усвояване от любимото ви цвете или билки за забележими резултати. 
Този 100% напълно органичен продукт включва основа на Yucca Shidegra, Fulvic acid, triacontanol, сложни и прости въглехидрати, заедно със следните получени естествено активни съставки: L-форма аминокиселини, витамини, ензими, ензимни активатори и други доказани биологични подобрители на реколтата.

КАК ДЕЙСТВА ТОЙ? 
Brix + работи чрез транспортиране на критични въглехидрати директно в любимите ви цветя или билки от използването на природни хелатори, позволяващи на компонентите на Brix + да проникнат и да се повиши съдържанието на етерично масло. Няма друг продукт, като него на пазара.

Клиентите са били във възторг от този продукт, тъй като те твърдят, че той върши страхотна работа за забавянето на разпространението на брашнеста мана и спира процеса на гниене на пъпките.

ЗАЩО РАБОТИ? 
Brix + работи, защото съдържа следните съставки:
YUCCA SHIDEGRA - е прекрасен естествен консервант, анти-гъбичен и анти-бактериален. Yucca / Shidegra е също така естествен сърфактант позволяващ компонентите на Brix + да бъдат напълно усвоени. Казва се, че свойствата на Yucca Shidegra са причината за контролиране на гъбичкните опасения. 
L-АМИНОКИСЕЛИНИ - Това са градивните елементи на протеина, те засилват нивата на терпеноиди, флавоноиди, алкалоиди и етерични масла. 
ВИТАМИНИ - Специално формулирана конфигурация от витамини има за цел да намали стреса от околната среда и ще позволи на цветята да достигнат пик на зрялост и максимална плътност. 
TRIACONTINOL - Триаконтинолът е aлкохолни захари намиращи се във високи концентрации в отпадъците на пчелите и люцерната. Той разполага с широко обхватни серия от ефекти, стимулиращи естественото производство на растителни хормони използвани в цъфтежа. Triacontinol е доказано, че стимулира фотосинтезата, увеличава съдържанието на хлорофил, увеличава плътността на клетките и увеличава усвояването на CO2, също така позволява на растението да обработва повече светлина, да засили производството на основни течности и изграждането на клетката. Triacontinol не се намира в толкова много продукти поради високата си цена. Ние използваме една уникална серия от трудоемки техники за извличане за да се изолира невероятният, получен по естествен път растителен стероид. 
ЕНЗИМНИ АКТИВАТОРИ - Brix + съдържа смес от съединения, които се свързват с редица ензими за ускоряване метаболизма на растенията и позволяват на активните съставки на Brix + да се асимилират бързо. 
Уникална смес от въглехидрати - декстроза, арабиноза, ксилоза, глюкоза, фруктоза, малтоза, са само част от въглехидратите в Brix +. Външните източници на въглехидрати позволяват на растението да фокусира своята енергия върху цъфтежа и производството на етерични масла, а не върху производството на хранителни вещества. 
Хуминова киселина с ниско молекулярно тегло - Това е също така известната като Fulvic киселина и играе жизненоважна роля като хелатор на важни минерали и органични съединения, които им позволява да преминават през клетъчните мембрани много по-ефективно. Fulvic киселина стимулира производството на ензими, което е от решаващо значение за растителните функции. Една от най-важните функции на Fulvic киселина е нейната способност да транспортира други компоненти на Brix + и важни цъфтящи материали в клетките, където те са необходими най-много.

КЛЮЧОВИ МОМЕНТИ 
• Лесна за употреба формула
• Подобрява цвета на растението
• Подобрява вкуса
• Увеличава добива
• Увеличава съдържанието на етерично масло 
• Помага за забавянето на разпространението на брашнеста мана 
• Забавя процеса на гниене на пъпките

КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ? 
Той идва в удобен формат, готов за употреба, така че няма нужда да се притеснявате за това колко вода да добавите. Просто го добавете към вашата любима пръскачка.


ИНСТРУКЦИИ
Листно пръскане: Готов за употреба. Нанесете обилно 7-10 дни преди събиране на реколтата. 
Моля, обърнете внимание: Винаги осигурявайте адекватна вентилация и циркулация, когато използвате този продукт.

РАЗФАСОВКИ:
Предлага се в 1Ltr, 4Ltr, 10Ltr и 24Ltr

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: