1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

Aussie Tonic - Витамини и хормони 1л./ 4л./ 10л./ 24л. Преглед отблизо

Aussie Tonic - Витамини и хормони 1л./ 4л./ 10л./ 24л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 749 loyalty points В твоята количка ще има 749 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 37,45 лв


В наличност

Aussie Tonic е богата комбинация от внимателно подбрани витамини и хормони, предназначени за намаляване на стреса върху растенията, като същевременно подкрепя жизнените функции. Последни научни открития са използвани във формулата на продукта, за да е сигурно, че растението получава пълната помощ, от която се нуждае. 

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

In Stock

Цена: 48,00 лв

Открихте по-добра цена?

За сваляне

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Aussie Tonic - Витамини и хормони 1л./ 4л./ 10л./ 24л.

AUSSIE TONIC

 1. Формулировка витамин B комплекс
 2. Силно концентриран 
 3. Помага за ускоряване на растежа 
 4. Подпомага формирането на тежки плодове и цвят 
 5. Облекчава растенията от стрес 
 6. Спомага за бърз растеж на корена
 7. Увеличава производство на смоли 
 8. Засилва обмена на въглехидрати 
 9. Изключително рентабилен

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


AUSSIE TONIC: КАКВО Е ТОВА?
Aussie Tonic е богата комбинация от внимателно подбрани витамини и хормони, предназначени за намаляване на стреса върху растенията, като същевременно подкрепя жизнените функции.
Последни научни открития са използвани във формулата на продукта, за да е сигурно, че растението получава пълната помощ, от която се нуждае, което го прави най-добрия анти-стрес продукт на пазара.

КАК ДЕЙСТВА ТОЙ?
Aussie Tonic съдържа пълна добавка на B витамини, витамини A, C и D в съчетание с NAA. Те помагат за увеличаване на клетъчната активност и облекчаване на шока и стреса, причинени от много или малко поливане, прекалена топлина, пресаждане или натоварване от тежък плод или цвят.

Намаляване на стреса върху растенията по време на бърз растеж или флорално производство е показал драматични увеличения както в добива, така и в качеството.

ЗАЩО СТАВА ТОВА?
Aussie Tonic работи, защото съдържа следното:
Аскорбинова киселина - Това е важен компонент на Aussie Tonic по много причини. АК е показала способност на мощен антиоксидант, който предпазва растението от вредните лъчи на слънцето и изкуственото осветление, като същевременно увеличава способността на растенията да превръщат светлинната енергия във въглехидрати.
Аскорбиновата киселина е важен фактор за бързото разрастване на клетките и е от решаващо значение за огромен добив. АК значително увеличава производството на смола и потокът на основни течности в цялото растение.
Витамин B1 или ТИАМИН - отдавна се използва за облекчаване на стреса. B1 помага за намаляване на стреса от бърз растеж на клетките и от екологичен стрес; помага за големи плодове или плътни тежки цветове. B1 помага за регенерирането на нови корени, като изсмуква повече хранителни вещества подпомагащи бързия растеж.
Витамин В2 или РИБОФЛАВИН - е важен коензим за специализирани ензими, отговорни за защитата срещу екологични напрежения и патогени и насекоми. Повишени нива на B2 показват по-високи темпове на растеж и по-високи добиви.
Витамин В6 или PYRODOXINE - е съществен коензим за множество метаболитни ензими и е протеин антиоксидант. Той е показал, че е от решаващо значение за растежа и развитието на растенията. В6 играе роля в устойчивостта на стрес и фотозащитата в растения.
Витамин B12 или COBALAMINE - функционира като коензим за много други ензими и играе помощна роля.
Нафталинацетиловата киселина или NAA-е синтетичен ауксин използван за стимулиране на странични и външни корени. NAA е много стабилен и не е токсичен за разлика от IBA, за който се говори, че причинява рак. От многото достъпни хормони за корени, NAA изглежда се представя най-добре.
Витамин D3 - изследванията показват, че D3 в Aussie Tonic насърчава външен растеж на корените. D3 се проявява подобно на хормон и дава възможност на всички останали компоненти да работят в хармония.

КЛЮЧОВИ МОМЕНТИ

 1. Формулировка витамин B kомплекс
 2. Силно концентриран 
 3. Помага за ускоряване на растежа 
 4. Подпомага формирането на големи плодове и цвят 
 5. Облекчава растенията от стрес 
 6. Спомага за бърз растеж на корена
 7. Увеличава производство на смоли 
 8. Засилва обмена на въглехидрати 
 9. Изключително рентабилен

КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?
Aussie Tonic може да се използва през целия живот на растението. Единствено не трябва да използвате Aussie Tonic през първите две седмици на цъфтеж и когато в действителност искате стресът да предизвика цъфтежа по-бързо, след като започват да се образуват цветове можете да възобновите употребата. Използвайте с препоръчителната мярка предложена на етикета или чрез консултация с ултимативната диаграма за хранене.

ИНСТРУКЦИИ
Използването на Aussie Tonic в следните пропорции: Резници / Разсад - 0,5 ml-1 ml на литър
Вегетативен растеж - 1-2ml на литър
Активен цъфтеж - 1.5ml-2ml на литър

РАЗМЕРИ
Предлага се в 1 литър, 4 литра, 10 литра и бутилки от 24 литра.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: