1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов EBB&GROW - Хидропонна система Преглед отблизо

EBB&GROW - Хидропонна система

Купувайки този продукт вие ще добавите 366 loyalty points В твоята количка ще има 366 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 18,30 лв


В наличност

Най-лесният начин за хидропонно отглеждане, сега с  GHE.
Идеален за балкони, малки градини и отглеждане на закрито, Ebb & Grow ви позволява да отглеждате растения в саксии, но с предимствата на хидропониката.

Повече детайли

Цена: 366,90 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

EBB&GROW - Хидропонна система

  • Капацитет на резервоара 100л.
  • Супер здрава конструкция
  • Мощност - 6,5 W
  • Растете във всякакви саксии, с кокос, глинени камъчета или почва.

Произвеждайте повече, по-лесно, без проводници, тръби и сложни системи. Искате ли да отглеждате хидропонични билки и зеленчуци у дома, на работа или в училище? Ebb & Grow® означава, че можете да използвате всеки съд, който ви харесва, почти всеки субстрат (въпреки че препоръчваме CocotekPX) и да премествате растенията наоколо. Билки отпред и домати и люти отзад? Няма проблем. Всички салати този месец и нарязани цветя от саксии следващия? Няма проблем. Всички наши системи за хидропоника са гъвкави, но Ebb & Grow® наистина е най-адаптивната система, която някога сме правили, и без риск от течове или преливане, лесно разглобяване и почистване, може да се използва навсякъде, когато има достъпно пространство.

GHE Ebb & Grow е дизайн „ebb and flood“: прост таймер (не е включен) работи с помпа периодично, за да донесе хранителен разтвор до растенията, където той отвежда отработения въздух от корените на вашите растения, води и ги захранва, след това изтегля свеж въздух, докато водата се оттича обратно към резервоара.

Системата може да побере до тридесет и две 15-сантиметрови пластмасови саксии, двадесет и две салончета от 1 галон (3.75L) или толкова по-големи саксии, колкото можете да поставите върху 88-сантиметровата си растяща повърхност и с височина от едва 38 см.

Изработени от същата ултра-издръжлива, UV блокираща, 100% рециклирана пластмаса, както при всички системи, произвеждани от GHE, пластмасовите части на Ebb & Grow® са гарантирани за цял живот * - уникален в индустрията за хидропоника.

Характеристики:

  • Размер на тавата: Външна 95x95см / вътрешно 86x86см
  • Височина: 38см
  • Тегло: 16.5кг
  • Материал (табла и резервоар): Полиетилен 100% рециклиран
  • Спецификации на помпата: 600л/ч - 6.5W - 240 волта - 50 / 60Hz 
  • Дължина на захранващия кабел: 1,5м
Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: