Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
MULTIZYME 1л.

MULTI ZYME - Ензими 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л.

Multi Zyme е колективен термин за широк спектър от полезни ензими, които са много важни за растенията, тези ензими метаболитно обменят своите растителни захари. Също така са малки катализатори, които задействат тези процеси и ги поддържат в синхрон с темпа на растеж на растението.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 21,70 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

MULTI ZYME - Ензими 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

House & Garden Multi Zyme  е полезен стимулатор, богат на ензими, ко-ензими и витамини. Multi Zyme ускорява и опростява процеса на растеж и укрепва имунната система на растенията. Той помага за разграждането и разпадането на мъртвите кореноплодни вещества, когато се напояват и също така повишава устойчивостта на растенията към болести и стрес. Ензимите конвертират основното хранително вещество в готова за използване микро хранителна съставка, която е много по-лесно асимилирана от растението.

Дозировка:

  • Почвено отглеждане (от 2ра седмица на растеж до края на цъфтежния период) - 1 мл./л.
  • Хидро/Коко/Аква отглеждане (от 1ва до 3та седмица от цъфтежния цикъл) -  1 мл./л.

Приложение:

Използвайте Multi Zyme през целия цикъл на растеж.

Пригответе контейнер с хранителни добавки, като първо добавите основната хранителна съставка (напр. Coco,Hydro или Soil) към резервоара за вода. Регулирайте EC на хранителната добавка и след това добавете Multi Zyme. Нагласете стойността на рН, за да хармонизирате с хранителния разтвор.

Продукти от същата категория

facebook_pixel