Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Cocos A&B 1л./ 5л./ 10л./ 20л. - универсален тор за отглеждане
  • -60%

Cocos A&B - универсален тор за отглеждане 1л./ 5л./ 10л.

A&B Coco Base Nutrient се състои от течни хранителни вещества и микроелементи, и не съдържа обемно вещество. Това прави прехвърлянето му от кореновата зона в растението по-лесно. 

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 55,31 лв. 22,12 лв.
Спестявате 60%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Cocos A&B - универсален тор за отглеждане 1л./ 5л./ 10л.

Кислородните хранителни веществав House & Garden Coco са специфични за кокоса, които съдържат много по-малко калий, отколкото други хранителни вещества. Взети са предвид високите нива на калий, отделяни от кокосовата среда по време на цикъла на отглеждане. Специалният състав на хранителния разтвор оставя резервоара чист и го поддържа свеж. В същото време осигурява отлично балансирано хранително вещество, осигуряващо оптимална абсорбция в кореновата зона.

A&B Coco Base Nutrient се състои от течни хранителни вещества и микроелементи, и не съдържа обемно вещество. Това прави прехвърлянето му от кореновата зона в растението по-лесно. Основната хранителна добавка Coco е съставена от най-чистите висококачествени хранителни вещества, които до момента са налични на пазара, включително Eddha-Fe (желязо). Това дава възможност на растението да абсорбира хранителните вещества бързо и ефективно. Накратко, ако искате отлично начало за вашите растения, използвайте House & Garden A & B Coco като основна добавка от хранителни вещества. Хуминовите  и фулвиновите киселини подпомагат приема и транспортирането на хранителни вещества, което пък води до правилен и здравословен растеж на растението при максимален капацитет на поемане в кореновата зона.

Дозировка:

  • Вегетация: 

- 1/2 седмица - 1,5мл./л.

  • Цъфтеж:

- 1 седмица - 1,75мл./л.

- 2 седмица - 2мл./л.

- 3 седмица - 2,25мл./л.

- 4 седмица - 2,5мл./л.

- 5 седмица - 2,75мл./л.

- от 6 до 8 седмица - 3мл./л.

Приложение:

При приготвянето на контейнера за хранителни вещества го напълнете с две трети вода. Първо добавете част А от хранителната добавка и циркулирайте добре, след това част Б на хранителната добавка. Започнете в цикъла на растеж с EC 1.2л., увеличете след графика на растеж до края на цъфтежа, и завършете с EC от около 2.0л. Добавете стимулатори за растежа на корена или стимулатори за цъфтежа в този момент, след което допълнете контейнера до желаното ниво.

Нагласете стойността на рН, за да хармонизирате с хранителния разтвор. Не добавяйте A & B едновременно, тъй като това ще предизвика химическа реакция в хранителната среда, което ще доведе до втвърдяване на някои части от хранителната съставка и до непълно хранене на вашите растения. Също така това може да доведе до блокиране на някои от напоителните тръби.

Продукти от същата категория

facebook_pixel