Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Amino Treatment 250мл./ 1л. - аминокиселини за растения

Amino Treatment - аминокиселини за растения 100мл./ 250мл./ 500мл./1л.

House & Garden Amino Treatment е нов, революционен продукт, който носи значително по-висок плодо добив, по отношение както на качеството, така и на количеството.

Цена 37,57 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Amino Treatment - аминокиселини за растения 100мл./ 250мл./ 500мл./1л.

Продуктът се състои от балансиран комплекс съставки, като малки силикатни частици, които са много по-малки от тези, които бихте намерили в нормалния силикон. Amino Treatment също така съдържа уникален естествен растеж и стимулатор на цъфтежа от екстракт, взет от растителни семена.

Растенията винаги добавят буфер към семената си - вид растителна база с качествени ензими и аминокиселини, които стимулират развитието на корена, растежа и плодородието по един мощен начин.

Така че използването на Amino Treatment води до по-добро разпределение на хранителните вещества в листата, по-високо съотношение на фотосинтезата, по-силни стъбла, повишена коренна активност, по-добро и по-високо плодово производство и по-високо съдържание на захар в плодовете. Вижте го и повярвайте,Amino Treatment за обилен растеж и цъфтеж.

Дозирвка:

Съотношението на разреждане на Amino Treatment е 0,2-1ml / L

Приложение:

Използвайте Amino Treatment при всяко поливане до 3 седмици преди прибиране на реколтата.

Пригответе контейнер с хранителни добавки, като първо добавите основната хранителна съставка (напр. Coco,Hydro или Soil) към резервоара за вода. Регулирайте EC на хранителната добавка и след това добавете Аmino Treatment. Нагласете стойността на рН, за да хармонизирате с хранителния разтвор.

Продукти от същата категория

facebook_pixel