Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Magic Green 250мл./ 500мл./ 1л. - универсална добавка

Magic Green - универсална добавка 250мл./ 500мл./ 1л.

Magic Green оптимално подхранва вашите растения отвън и укрепва естествената им защита, като помага на зелените растения във всички фази на растежа. Всички съставки и добавки са направени с фармацевтични и / или хранителни съставки в малки партиди, за да се осигури постоянно качество.

Цена 54,50 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Magic Green - универсална добавка 250мл./ 500мл./ 1л.

House & Garden Magic Green (2.7-0.7-3.5) е спрей за сухи листа, който се използва за повишаване на жизнеността им и гарантира, че вашите растения получават това, от което се нуждаят, за успешен период на цъфтеж. Използва се върху коренни кълнове, пресадени растения и майки,до веднъж седмично по време на фазата на растеж. Сухите листа ще върнат жизнеността си, ще добият тъмнозелен цвят и ще образуват защитен восъчен слой, който ще се оформи върху листата.

Начин на употреба:

Смесвайте 5-10 мл. на 1 литър разпръскващ разтвор. Прилагайте 1-2 пъти седмично, веднага след като лампите са изключени.

 

Продукти от същата категория

facebook_pixel