Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
PK 13-14 500мл./ 1л./ 5л. - цъфтежен стимулатор

PK 13-14 - цъфтежен стимулатор 500мл./ 1л./ 5л.

House & Garden PK 13-14 стимулира бързото образуване на плодове и цветове, като осигурява на вашите растения голямо количество фосфор и калий за период от 3 до 4 дни. Това създава илюзията за суша на растението, напълно спира цикъла на растеж и го принуждава да започне цикъла на цъфтежа.

Цена 19,97 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

PK 13-14 - цъфтежен стимулатор 500мл./ 1л./ 5л.

Фосфорът и калият са важни градивни елементи за растението. Фосфорът е необходим за образуването на корена и влияе върху дишането и фотосинтезата в растението. Фосфорът също играе огромна роля в процесите на цъфтене и зреене. Калият е необходим за усвояването и транспортирането на хранителните вещества на растението. Също така има благоприятен ефект върху процеса на зреене.

Приложение

Използвайте PK 13-14 четири седмици преди края на реколтата. Пригответе контейнера с хранителни вещества, като първо смесите основните хранителни вещества и зададете вашите EC стойности, след това добавете PK13-14 и коригирайте стойностите на pH .

Съотношение на разреждане

1,5 мл. PK13-14 ще направи 1 литър използваем хранителен разтвор.

Продукти от същата категория

facebook_pixel