Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Plant Nutrient 75мл. - коренов стимулатор

Plant Nutrient - коренов стимулатор 75мл.

House & Garden Plant Nutrient е самостоятелна растителна основа базирана на хранителни вещества за вашите вътрешни и външни растения! Plant Nutrient е силно концентриран, изискващ само 5 капки, разредени в 1 литър вода, веднъж седмично. Също така е 100% естествен, екологичен и безвреден за домашните любимци.

Цена 21,90 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Plant Nutrient - коренов стимулатор 75мл.

Изключителните растителни компоненти на Plant Nutrient ще подобрят жизнеността на растенията, което в замяна ще намали риска от стрес, болести и вредители.

Ключови компоненти на специалния екстракт на специално маслодайно олио на Plnat Nutrient’s:

Екстрактът от семенно олио е чудесен източник на специализирани аминокиселини, протеини и въглехидрати. Тези процеси насърчават агресивното клетъчно развитие, бързата фотосинтеза и повишения метаболизъм. Специализираните аминокиселини, открити в Plant Nutrient, са градивните елементи на протеините, които са някои от ключовите компоненти на целия растителен живот. Когато се използват за растежа на растенията, аминокиселините, получени от природни растения като бакла, осигуряват подобрено разпределение на хранителните вещества в листата на растенията, по-високо съотношение на фотосинтезата, по-силни стъбла, повишена коренна активност, по-добро и по-високо плодово производство и по-високо съдържание на захар. Така посевите укрепват, имат хубав цвят и като цяло добивът им се увеличава. В нашата специална растителна хранителна добавка ние предоставяме на нашите потребители уникален естествен растеж и стимулатор на цъфтежа от екстракт, извлечен от семената на растенията; От земята направо в градината ви.

Ключови компоненти на норвежкото кафяво водорасло на Plant Nutrient’s:

House & Garden са включили във върховния състав на Plant Nutrient специално водорасло, осигуряващо несравними резултати за клиента. Норвежкото кафяво водорасло е сред най-питателните от всички морски зеленчуци, и е ненадминато поради девствените исландски води, в които расте.

Съдържа повече от 70 минерала, витамини, ензими, есенциални микро и макроелементи и естествени регулатори на растежа, норвежкото кафяво водорасло е оптимална природна хранителна добавка. То може да помогне за поникването на семена по-бързо, да насърчи вкореняването, да изгради имунитет, да добави повече цвят, да даде по-дълъг срок на съхранение, да произвежда все повече и по-големи пъпки и цветове, да противодейства на всички хранителни недостатъци и да се бори с насекоми и болести. Това е наистина подарък от Майката Природа за съвременния градинар.

  •        Студено филтриране: Прясно събраните кафяви водорасли се обработват бързо при ниски температури, като се използват естествено срещащи се ензими, изолирани от водораслите. Това помага за изваряването и втечняването на накълцаното водорасло, превръщайки го в тъмен течен екстракт. Този ензимен процес на студената вода съхранява всички важни хормони, ауксини, цитокинини, гиберилини, ензими, протеини, витамини и минерали, намиращи се във водораслите.
  •        Макро/микроелементи: Има три основни макроелемента, които са най-важните елементи за всички растения: азот ("N"); Основната съставка в хлорофила, която позволява на растението да расте и превръща слънчевата светлина в захар. Фосфор ("Р"); Важен за трансфера на енергия и за подпомага за зреенето на растенията. Калий ("К"); Активира ензимите и регулира отделянето на CO2 и вода в растението. Микроелементите също са съществени компоненти за непрекъснатото здраве и енергичност на растенията. Седем основни хранителни микроелемента са: Бор (В), Хлор (С1), Мед (Cu), Желязо (Fe), Манган (Mn), Молибден (Mo) и Цинк (Zn).
  •        Аминокиселини и ензими: Аминокиселините се считат за градивните елементи на живота и са абсолютно решаващи за растежа на растенията. Ние добавихме най-полезните аминокиселини, открити в норвежкото кафяво водорасло, за да осигурим подходящи растителни механизми за вашите растения. Ензимите във водораслото са направени от аминокиселини, протеини или рибонуклеинова киселина(РНК), които носят критична информация за всички области на растението от дезоксирибонуклеинова киселина (ДНК). Ензимите ускоряват разграждането на минералите, което намалява количеството енергия, необходимо на растението да се храни. С добавянето на аминокиселини и ензими, получени от водораслите, развитието на растенията значително се повишава по време на критичните етапи на растеж.
  •        Микроби: Студеното филтриране на кафявото водорасло поддържа целостта на микробния живот и спомага за развитието на бактериите, гъбите и протозоите, необходими за живота на растенията. Тези малки помощници генерират кислород в зоната на корена и атмосферата и най-важното е, че те помагат за разграждането на хранителните вещества в използваема форма, като дават на корените достъп до хранителни вещества в почвата или в средата на растежа.
  •        Витамини: Храненето на вашите растения студено филтрирани кафяви водорасли е като получаване на супер захранен витаминозен изстрел от лекар! Витамините са необходими съединения, синтезирани и използвани в растенията. Те не само ще заредят имунната система на растенията, също така ще имат значително въздействие върху растежа на калуса, соматичния растеж, вкореняването и развитието на семената!
  •        Въглехидрати: Всички растителни клетки на живите растения трябва да съдържат въглехидрати, за да продължат живота и функцията си. Растителните клетки, които не участват пряко във фотосинтезата, напълно зависят от преместването на въглехидрати от зелените листа или от складовите площи, известни като източници, които гарантират жизненост във всички области на растението.

Хормони: Хормоните на растенията, съдържащи се във водораслите, играят огромна роля в развитието на растенията! Те определят формирането на цветя, стъбла, листа, оттърването от листата и развитието, и узряването на плодовете. Естествените хормони позволяват по-бързо клетъчно делене, развитие на хлоропласти (необходими за фотосинтеза) и забавяне на стареенето. Това оставя вашите плодове и зеленчуци да изглеждат по-големи и по-цветни, нещо, което всеки градинар желае!

Дозировка:

5 капки на 1 литър вода, веднъж седмично.

Продукти от същата категория

facebook_pixel