Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Shooting Powder 5 бр. - цъфтежен стимулатор

Shooting Powder 5 бр. - цъфтежен стимулатор

Shooting Powder е силен цъфтежен стимулатор, предназначен за последните 3 седмици от етапа на цъфтеж. Специалната формулировка на продукта възобновява цъфтежния цикъл, създавайки нов слой от образуващи се цветове. Също така придава плътност и тежест в старите цветове, без да уврежда аромата им. Shooting Powder е способен да увеличи продукцията ви с до 20%.

NPK 0-39-25

Цена 79,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Shooting Powder 5 бр. - цъфтежен стимулатор

House & Garden Shooting Powder е тайната на всеки успешен производител. Този пенлив експандер за пъпки е абсолютно най-доброто в областта на цветните стимулатори. Той дава видими резултати и работи брилянтно с всички основни хранителни вещества. Опакован е в удобни сашета и е лесен за използване. Shooting Powder e широко тествана от изследователски екипи. Тя вече е спечелила голямо уважение в градинарската индустрия и освен това е спечелила пълното удовлетворение на нашите клиенти.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Shooting Powder принуждава вашите растения да започнат нов цикъл на цъфтежа след спиране на нормалния цикъл, което значително увеличава общото тегло на цветовете. Допълнителният добив след нанасянето на този агент ще изненада дори най-опитните производители, тъй като всъщност създава нов слой върху съществуващите цветове. По този начин може да се достигне увеличение на продукцията с до 20%.

ПРИЛОЖЕНИЕ 

Използвайте Shooting Powder в края на периода на цъфтеж (последните три седмици).

Пригответе контейнера с хранителни добавки, като първо добавите основната хранителна съставка (напр. Coco,Hydro или Soil) към резервоара за вода. Нагласете ЕК на хранителната съставка до 1,2 и след това добавете Shooting Powder. Нагласете стойността на рН, за да я хармонизирате с хранителния разтвор.

1 саше до 100 литра през последните три седмици преди прибиране на реколтата.

2 сашета до 100 литра през последните две седмици преди прибиране на реколтата.

2 сашета до 100 литра през последната седмица преди прибиране на реколтата.

Използвайте Shooting Powder само когато вашите растения са достатъчно здрави, тъй като това е много силен агент, който изисква много от растенията. Винаги настройвайте стойността на ЕС на основното ви хранително вещество до 1,2. Не използвайте Shooting Powder в комбинация с други стимулатори.

РАЗМЕРИ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ

65гр. Саше

Продукти от същата категория

facebook_pixel