Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Bluelab Probe Care Kit - pH & Condictivity - комплект калибрация pH & EC Bluelab Probe Care Kit - pH & Condictivity - комплект калибрация pH & EC

Bluelab Probe Care Kit - pH & Condictivity - комплект калибрация pH & EC

Bluelab Probe Care Kit - pH & Condictivity ви предлага всичко, от което се нуждаете, за да почиствате, хидратирате и калибрирате pH сонди, както и сонди за електропроводимост (ppm / EC). 

Цена 70,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bluelab Probe Care Kit - pH & Condictivity - комплект калибрация pH & EC

Bluelab Probe Care Kit - pH & Condictivity ви предлага всичко, от което се нуждаете, за да почиствате, хидратирате и калибрирате pH сонди, както и сонди за електропроводимост (ppm / EC). Инструментът е толкова точен, колкото е чиста сондата на уреда. Точните показания опростяват отглеждането на културите и осигуряват оптимален растеж. Изчистването и правилното съхраняване на pH сондите гарантира възможно най-точните измервания и максималният живот на дадена сонда. Ако повърхността на сондата е замърсена, показанията може да са неточни. Подобно на предното стъкло на кола, ако е мръсно, не можете да видите! Ако повърхността на сондата е замърсена, тя не може да прочете точно разтвора или почвата.

Съвет: Ако проводимостта е ниска, сондата се нуждае от почистване. рН сондите специално трябва да се поддържат мокри по всяко време за оптимална производителност и живот.

Съдържа:

  • 20 ml сашета Bluelab за еднократна употреба, всеки от които: pH 7,0 & pH 4,0, KCl, 2,77 EC
  • 3бр. пластмасови чаши
  • Bluelab pH Probe Cleaner - паста за почистване на pH сондата
  • Bluelab Conductivity Probe Cleaner - паста за почистване на EC сондата
  • Bluelab четка - инструмент за почистване на pH сонда
  • Bluelab Chamois - уред за почистване на сонда за проводимост

Продукти от същата категория

facebook_pixel