Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

TA Colis HydroCloner 27 - Хидропонна система за вкореняване

HydroCloner 27 е идеална система за получаване на силна и здрава коренова маса, която лесно ще се адаптира към различните среди, в които ще бъдат трансплантирани, било то в хидропоника или в почва. Това е ключова система за малки проекти и практичен инструмент за всички.

Цена 226,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

TA Colis HydroCloner 27 - Хидропонна система за вкореняване

Система за резници (клонинги) - 27 бр. Изключително добра система за развиване на енергични, здрави и адаптивни растения със здрава коренова система. HydroCloner може да се използва както от професионалисти и начинаещи, така и от изследователи, учители и професори по ботаника. Подходяща за вкореняване на плодни дървета, орехови и бадемови дървета, декоративни храсти, плодове, зеленчуци и цветя.

Предназначен е да увеличи максимално количеството кислород, достъпно за корените на растенията. HydroCloner демонстрира най-драматичните темпове на растеж и добиви от всички хидропонни системи, тествани досега.

Това е мечтаната машина за Sea of ​​Green. Започвайки с възможно най-здравата коренова система, растенията не страдат от стрес при трансплантация, а цветята са по-големи, по-силни и по-ароматни от всякога.

Размери: 66х30х14cm

Капацитет: 13л.

Брой гнезда: 27

ВНИМАНИЕ! Не оставяйте дълго време вече вкоренените резници, защото корените им могат да се сплетят и станат трудни за изваждане и разплитане.

facebook_pixel