1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Natural Clone (Trabe) - 50мл./ 250мл. Преглед отблизо

NaturalClone (Trabe) - 50мл./ 250мл.

Купувайки този продукт вие ще добавите 51 loyalty points В твоята количка ще има 51 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 2,55 лв


В наличност

NATURALCLONE е препарат за вкореняване на резници, под формата на гел, формулиран на базата на екстракт от морски водорасли, богат на цитокинии, бетаини, витамини и аминокиселини L-триптофан, което спомага за развитието на корените. Той също така включва основни витамини за правилното функциониране на вътрешните системи на стъблата и бързото създаване на добра коренова мрежа.

Повече детайли

Цена: 51,50 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

NaturalClone (Trabe) - 50мл./ 250мл.

NATURALCLONE е препарат за вкореняване на резници, под формата на гел, формулиран на базата на екстракт от морски водорасли, богат на цитокинии, бетаини, витамини и аминокиселини L-триптофан, което спомага за развитието на корените. Той също така включва основни витамини за правилното функциониране на вътрешните системи на стъблата и бързото създаване на добра коренова мрежа. NATURALCLONE запечатва тъканта на резниците, ограничавайки възможността от инфекция.

Инструкции за употреба:

Потопете изрязаната част на резника в гела на около два сантиметра за 10 секунди. Измийте клона на резника с обилно количество вода и го засадете в предпочитания от вас субстрат. Торфени цилиндърчета Jiffy, каменна вата или кокосови кубчета обикновено дават добри резултати, тъй като позволяват добро преминаване на въздуха и ускоряват образуването на корени.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: