Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Тава за саксии  Danish Tray 1100x630 мм.

Тава за саксии Danish Base Tray 1100x630 мм.

Тавата за саксии Danish Base Tray е разработена, за да се използва с капково напоителна система. Саксиите с избрания от вас субстрат или кубчетата от каменно-минерална вата се поставят в тавата, където са захранвани от капкова напоителна система с капкообразуватели, поставени над саксиите или ватата.

Цена 85,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Тава за саксии Danish Base Tray 1100x630 мм.

Тавата за саксии Danish Base Tray е разработена, за да се използва с капково напоителна система. Саксиите с избрания от вас субстрат или кубчетата от каменно-минерална вата се поставят в тавата, където са захранвани от капкова напоителна система с капкообразуватели, поставени над саксиите или ватата. Наложително е вашите саксии или кубчета да разполагат с отвори на дъната си, за оттичане на излишния хранителен разтвор. Тавата разполага с 4 големи дренажни канали, разположени надлъжно, и по-малки и по-плитки дренажни канали, разположени напречно. В едната част на тавата има обособено място за направата на отвор за оттичане, препоръчително е да използвате резба с диаметър 25 мм и тръби със същият фитинг, за да можете да насочите разтвора към отпадъчния резервоар. Имате възможност да свържете няколко тави към една система. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel