Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Cool Tube Kit - Икономичен
  • -20%

Cool Tube Kit 120мм - Икономичен компллект осветление

Този комплект за осветление се предлага с топлоустойчив стъклен цилиндър, предназначен за да отвежда топлината, произвеждана от лампата, извън помещението за отглеждане, подобрявайки качеството на вашата култура.

За да персонализирате комплекта вижте по-долу.

Цена 263,76 лв. 211,01 лв.
Спестявате 20%
С вкл. данък
Cool Tube
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Cool Tube Kit 120мм - Икономичен компллект осветление

Без Cool Tube вашите растения биха изгаряли, но благодарение на това изобретение те ще бъдат защитени през най-горещите месеци или в малки пространства.
Екстрактора извежда топлият въздух през тръбата, като отнема цялата топлина, излъчена от лампата. По време на по студените месеци можете да доближите лампите по-близо до растенията.

Cool Tube Kit - Икономичен комплект включва:

Cool Тube Glass 125мм  - топлоустойчив стъклен въздуховод с диаметър , предназначен за да отвежда топлината, произвеждана от лампата, извън помещението за отглеждане, като по този начин регулира температурата в него. 

Stucco рефлектор - Рефлектор от релефен полиран алуминий с керамична фасунга Е40.

HSI SET 600W/230V/50Hz е Висококачествен магнитен дросел + стартер и кондензатор за 600W натриеви (HPS) и метал-халидни (MH) лампи.

Vanguard HPS 600W - натриева лампа с високо налягане от професионален клас, предназначена за фазите на вегетация и цъфтеж. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel