Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Low Heat Kit - Defender
  • -20%

Low Heat Kit - Defender - Комплект осветление

Този комплект за осветление се предлага с Adjust-A-Wing Defender Medium, рефлектор изграден от висококачествен алуминий, който отразява 86% от светлината и намалява температурата, подобрявайки качеството на вашата култура.

За да персонализирате комплекта вижте по-долу.

Цена 416,00 лв. 332,80 лв.
Спестявате 20%
С вкл. данък
Баласти
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Low Heat Kit - Defender - Комплект осветление

Low Heat Kit - Defender включва:

Adjust-A-Wing Defender Medium - Увеличава производителността на лампата до 50%. Намаляване на топлинната енергия,което води до пестене на електроенергия и по лесен контрол на температурата.

Vanguard 600W - Дигитален затъмняващ баласт Vanguard, имащ опцията за смяна на мощността на лампата на : 250W, 400W, 600W и опцията Super Lumens (660W).

Lumatek 600W Затъмняващ баласт Електронен баласт за 250W, 400W и 600W HPS и MH лампи

Vanguard HPS 600W е натриева лампа с високо налягане от професионален клас, предназначена за фазите на вегетация и цъфтеж. Нужно е само да смените светлинния цикъл от 18 на 14 часа, за да преминете от единия етап в другия.

 Sylvania Grolux 600W -Натриева лампа която има подобрено излъчване в синия спектър за повече фотосинтеза. Това дава възможност да се ползва както за цъфтеж, така и за вегетация.

Продукти от същата категория

facebook_pixel