Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH - Комплект за осветление Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH - Комплект за осветление
  • -40%

Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH - Комплект за осветление

Комплектът за осветление Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH е идеален за по-малки пространства за отглеждане и за допълнение межу HPS лампи, с цел подобряване на спектралното разнообразие. Комплектът за осветление SE-CMH съдържа олекотен, рефлектор Defender Small, уникална 315W 4K крушка с E40 фасонка и специализиран свръхвисокочестотен (150KHz) дигитален баласт (монтира се отделно).

Цена 747,00 лв. 448,20 лв.
Спестявате 40%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH - Комплект за осветление

Комплектът за осветление Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH е идеален за по-малки пространства за отглеждане и за допълнение межу HPS лампи, с цел подобряване на спектралното разнообразие. Комплектът за осветление SE-CMH съдържа олекотен, рефлектор Defender Small, уникална 315W 4K крушка с E40 фасонка и специализиран свръхвисокочестотен (150KHz) дигитален баласт (монтира се отделно).Това е надежден и достъпен комплект, чиито светлинен отпечатък лесно може да освети 1м х 1м пространство за отглеждане на експлозивен цялостен растеж или 1.2м х 1.2м вегетативен, пред-цъфтежен растеж, както и за отглеждане на растения-майки за резници. 

Допълнителният син цвят - 4000К е идеален за всички етапи от развитието на растенията и може да се използва за повишаване на спектъра на HPS или DE-HPS осветлението по време на цъфтежа. Тази 4000K крушка има по-дълбок червен цвят от всяко друго подобно осветление на пазара, за по-голяма реколта, подобрен вкус и подобрен терпеноиден профил.

Рефлекторът Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH е изработен от високо отразителни материали (PVD алуминий и високотехнологично рефлектиращо покритие от титаниев оксид), за да се осигури точен и равномерен светлинен отпечатък.

  • Светлинен отпечатък - 1м х 1м експлозивен цялостен растеж/ 1.2м х 1.2м вегетативен, пред-цъфтежен растеж, растения-майки за резници.
  • Подходящ за вегетативен и цъфтящ етап за повишаване на спектъра на HPS или DE-HPS осветление.
  • Цветна температура (К) - 4200
  • Светлинен поток - лумени (L) - 32 699
  • Ефективност на лумена (Lm / W) - 103
  • PPF - 578 µmol
  • Фотонна ефективност - 1,84µm/J
  • CRI: 94.8

Продукти от същата категория

facebook_pixel