1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH - Комплект за осветление Преглед отблизо

Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH - Комплект за осветление

Купувайки този продукт вие ще добавите 747 loyalty points В твоята количка ще има 747 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 37,35 лв


В наличност

Комплектът за осветление Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH е идеален за по-малки пространства за отглеждане и за допълнение межу HPS лампи, с цел подобряване на спектралното разнообразие. Комплектът за осветление SE-CMH съдържа олекотен, рефлектор Defender Small, уникална 315W 4K крушка с E40 фасонка и специализиран свръхвисокочестотен (150KHz) дигитален баласт (монтира се отделно).

Повече детайли

Цена: 747,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH - Комплект за осветление

Комплектът за осветление Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH е идеален за по-малки пространства за отглеждане и за допълнение межу HPS лампи, с цел подобряване на спектралното разнообразие. Комплектът за осветление SE-CMH съдържа олекотен, рефлектор Defender Small, уникална 315W 4K крушка с E40 фасонка и специализиран свръхвисокочестотен (150KHz) дигитален баласт (монтира се отделно).Това е надежден и достъпен комплект, чиито светлинен отпечатък лесно може да освети 1м х 1м пространство за отглеждане на експлозивен цялостен растеж или 1.2м х 1.2м вегетативен, пред-цъфтежен растеж, както и за отглеждане на растения-майки за резници. 

Допълнителният син цвят - 4000К е идеален за всички етапи от развитието на растенията и може да се използва за повишаване на спектъра на HPS или DE-HPS осветлението по време на цъфтежа. Тази 4000K крушка има по-дълбок червен цвят от всяко друго подобно осветление на пазара, за по-голяма реколта, подобрен вкус и подобрен терпеноиден профил.

Рефлекторът Adjust-A-Wings Hellion 315W SE-CMH е изработен от високо отразителни материали (PVD алуминий и високотехнологично рефлектиращо покритие от титаниев оксид), за да се осигури точен и равномерен светлинен отпечатък.

  • Светлинен отпечатък - 1м х 1м експлозивен цялостен растеж/ 1.2м х 1.2м вегетативен, пред-цъфтежен растеж, растения-майки за резници.
  • Подходящ за вегетативен и цъфтящ етап за повишаване на спектъра на HPS или DE-HPS осветление.
  • Цветна температура (К) - 4200
  • Светлинен поток - лумени (L) - 32 699
  • Ефективност на лумена (Lm / W) - 103
  • PPF - 578 µmol
  • Фотонна ефективност - 1,84µm/J
  • CRI: 94.8

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: