Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
VANGUARD LEC 315W-4200K (E40) STUCO ASIA - комплект

VANGUARD LEC 315W-4000K (E40) STUCO ASIA - Комплект осветление

Пълен комплект осветление, състоящ се от баласт, крушка и пефлектор. Тези комплекти са идеални за отглеждане на закрито и предлагат всичко необходимо, за да извлечете максимума от вашите култури.

Цена 267,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

VANGUARD LEC 315W-4000K (E40) STUCO ASIA - Комплект осветление

Комплект се състои от:

  • Магнитен баласт 315W LEC VANGUARD 
  • Крушка LEC VANGUARD 315W E40

Крушки с високо качество на цветовете, налични в три модела, с висока CRI и поддръжка на лумена при 8000 часа, по-големи от 90%.

Това е първата LEC крушка с фасонка тип E40, така че може да се използва с традиционните рефлектори, без да сменяте гнездото или да използвате адаптер.

  • СТУКО РЕФЛЕКТОР ASIA

Reflector Stuco Asia е същият като National Stuco, но с по-ниско качество, за да го направи по-достъпен за начинаещи производители, които се нуждаят от по-достъпни и достъпни продукти.

Със 79% от общото отражение, от които 77% са дифузни.

Продукти от същата категория

facebook_pixel