1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Промо Autopot GP FULL KIT - Комплект Преглед отблизо

Autopot 9 GP KIT - Комплект (150x150x200)

За промоционални продукти НЕ се начисляват Greencoin-и.

Купувайки този продукт вие ще добавите 1395 loyalty points В твоята количка ще има 1395 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 69,75 лв


В наличност

Комплект гроубокс, осветление и 9 pot system (Autopot) + ПОДАРЪК- Dense 60гр и bud booster 60гр.

Повече детайли

Цена: 1 395,43 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Autopot 9 GP KIT - Комплект (150x150x200)

Autopot GP FULL KIT - Комплект включва:

  • Hydro Shoot 150 -150x150x200cmЛесни и бързи за сглобяване, изработена от здрава стоманена конструкция и цялостна Mylar обвивка, Hydro Shoot са палатките, от които се нуждаете, за да започнете или да завършите вашата инсталация за отглеждане. 
  • 9Pot System - напоителна система от AutoPot™ - Представлява напоителна система с 9 саксии, предназначена за широк спектър от растителни видове с различни размери. Изключително функционална, тази система е подходяща за сезонни и целогодишни растения. Работи без ток.

  • Azerwing Anodized Medium - Рефлектор с фасонка E40 за лампи HPS и MH осигурява хомогенно разпределение на светлината без горещи точки.

  • VANGUARD HPS 600W - Натриева лампа с високо налягане от професионален клас, предназначена за фазите на вегетация и цъфтеж. 

  • HSI SET 600W/230V/50Hz - Висококачествен магнитен дросел + стартер и кондензатор за 600W натриеви (HPS) и метал-халидни (MH) лампи.
  • GP3 3 Part Kit - Комплект 500мл. - Ненадминатата хранителна система GP3 на Green Planet вече е налична в удобен и готов за употреба хранителен комплект. Този чисто нов комплект се предлага и с някои от най-добрите добавки на Green Planet, за да помогнете на вашите растения да достигнат пълния си потенциал.

Закупувайки този промоционален комплект, вие получавате напълно безплатно:

  •  Dense Bud Compactor - Осигурява калий, който е необходим в относително големи количества за подпомагане на различни растителни функции критични за големите добиви. Калият е от жизненоважно значение за активирането на повече от 80 растителни ензима, които регулират различни функции, включително отварянето и затварянето на порите, при което се получава нормален обмен на газове и използване на вода. 
  • GP Bud Booster- 60гр. - Добавка за цъфтеж предлагана от Green Planet, която поради високото си съдържание на фосфор, помага за насърчаване на цъфтежа и подпомага метаболизма на растенията по средата на периода на цъфтене.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: