1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Промо Autopot 6 GP FULL KIT - Комплект (120x120x200) Преглед отблизо

Autopot 6 GP FULL KIT - Комплект (120x120x200)

За промоционални продукти НЕ се начисляват Greencoin-и.

Купувайки този продукт вие ще добавите 1333 loyalty points В твоята количка ще има 1333 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 66,65 лв


В наличност

Пълен комплект гроубокс, осветление, вентилация и 6 pot system (Autopot) + ПОДАРЪК- Dense 60гр и bud booster 60гр.

Повече детайли

Цена: 1 333,57 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Autopot 6 GP FULL KIT - Комплект (120x120x200)

Комплект Autopot 6 GP FULL KIT - Комплект (120x120x200) включва:

 • Hydro Shoot 120 -120x120x200cmЛесни и бързи за сглобяване, изработена от здрава стоманена конструкция и цялостна Mylar обвивка, Hydro Shoot са палатките, от които се нуждаете, за да започнете или да завършите вашата инсталация за отглеждане. 
 • 6Pot System - напоителна система от AutoPot™ - Представлява напоителна система с 6 саксии, предназначена за широк спектър от растителни видове с различни размери. Изключително функционална, тази система е подходяща за сезонни и целогодишни растения. Разполага с винтил AQUAvalve, чието уникално действие позволява на растението да премине през мокър и сух цикъл.

 • Azerwing Anodized Medium - Рефлектор с фасонка E40 за лампи HPS и MH осигурява хомогенно разпределение на светлината без горещи точки.

 • VANGUARD HPS 600W - Натриева лампа с високо налягане от професионален клас, предназначена за фазите на вегетация и цъфтеж. 

 • HSI SET 600W/230V/50Hz - Висококачествен магнитен дросел + стартер и кондензатор за 600W натриеви (HPS) и метал-халидни (MH) лампи.
 • Pro-Grip Heavy от VDL е макара за бързо, безопасно и лесно окачване на всеки продукт, който трябва да се фиксира в оранжерията. 
 • VDL Аналогов таймер - Day Timer 
 • Can Fan RK 150L - Висококачествен турбинен вентилатор с пластмасово тяло на добре познатата компания CAN.Снабден е с вграден термозащитен превключвател, който изключва мотора при достигане на висока температура.
 • Aluconnect 152мм. - 3м.- Въздуховод
 • Can Lite 800 - Филтър с гранулиран активен въглен с ниска плътност и корпус от стомана. Диаметър на фланеца - 150 мм. Издръжлив и ефективен, този филтър е лесен за инсталация и е ценово изгоден. 
 • Vanguard Thermo/Hygro meter e цифров термометър-хигрометър с допълнителен външен датчик за температурата. 

Закупувайки този промоционален комплект, вие получавате напълно безплатно:

 •  Dense Bud Compactor - Осигурява калий, който е необходим в относително големи количества за подпомагане на различни растителни функции критични за големите добиви. Калият е от жизненоважно значение за активирането на повече от 80 растителни ензима, които регулират различни функции, включително отварянето и затварянето на порите, при което се получава нормален обмен на газове и използване на вода. 
 • GP Bud Booster- 60гр. - Добавка за цъфтеж предлагана от Green Planet, която поради високото си съдържание на фосфор, помага за насърчаване на цъфтежа и подпомага метаболизма на растенията по средата на периода на цъфтене.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: