Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Икокномимчен комплект Osram

Икономичен комплект осветление Azerwing

Комплект с Натриева лампа OSRAM преддназначена за фазата на растеж и цъфтеж + MST Hybrid Ballast 600W 230V - Магнитен баласт +  рефлектор Azerwing Anodized Medium.

.

Цена 239,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Икономичен комплект осветление Azerwing

Комплакта включва:

Osram Vialox Nav-T Super HPS осигурява висока светлинна ефективност. Перфектната лампа за отглеждане. Подобряване на цъфтежа и плододаването на вашите растения.

Azerwing Anodized Medium с фасонка E40 за лампи HPS и MH осигурява хомогенно разпределение на светлината без горещи точки. Направен е от анодизиран алуминий с 86% отражение след процеса на моделиране. 

MST Hybrid Ballast 600W 230V (Магнитен баласт) Електромагнитно пусково-регулиращо устройство с мек старт за натриеви и метал-халидни лампи.

Продукти от същата категория

facebook_pixel