Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -10%

Комплект 315W Soil Grow Kit

Този комплект 315W Soil Grow Kit  включва всички необходими компоненти, за да се стартира отглеждане на закрито като професионални производители.

Цена 763,02 лв. 686,72 лв.
Спестявате 10%
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Комплект 315W Soil Grow Kit

Комплекта включва:

Hydro Shoot 100 - Лесни и бързи за сглобяване палатки, изработени от здрава стоманена конструкция и цялостна Mylar обвивка, Hydro Shoot са палатките, от които се нуждаете, за да започнете или да завършите вашата инсталация за отглеждане. 100х100х200см. 

VANGUARD LEC 315W-4000K (E40) STUCO ASIA 1бр.- комплект осветление, състоящ се от баласт, крушка и пефлектор. Тези комплекти са идеални за отглеждане на закрито и предлагат всичко необходимо, за да извлечете максимума от вашите култури.

Pro Grip Light 2 VDL 1бр. - окачвач-макара за осветление

VDL Аналогов таймер 1бр.- Day Timer 

Can Lite PL 150м3/100мм 1бр.- Филтър против неприятни миризми с активен въглен за фланец от 100/125 мм (не е включен в комплекта).

Flange 100 PL 1бр. - Пластмасов фланец за филтъра 1бр.

Blauberg Tubo 100 (102 м3/ч) 1бр.- Екстрактор представлява симбиоза между перфектно качество, висока производителност и безшумна работа. 

Vanguard Thermo/Hygro meter 1бр.- Измервателен уред- влага и температура на въздуха

Aluconnect 102мм. - 2м.- Гъвкава тръба, изработена от алуминий и полиестер със стоманена спирала, за свързване на различните  елементи на вентилационната системата в отглеждането на закрито.

Скоби 100мм - 3бр. - Метални скоби предназначени за здраво захващане на тръбопровода и конектора при вентилационни системи.

Vega Black 11л. - 4бр - Саксии

Подложка за саксия от 11 литра - 4бр

Gold Label Special LIghtMix 50 л. - 1бр. - Gold Label Special Mix Light е за гроуърите, които предпочитат сами да дозират веществата в торовете си по време на растителния цикъл.

Продукти от същата категория

facebook_pixel