Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
OIDIOPROT PROT-ECO - Фунгициди

OIDIOPROT PROT-ECO 50гр./ 100гр. - Фунгицид срещу брашнеста мана (PM)

OIDIOPROT е 100% биологичен фунгицид произведен от Prot-eco. Продуктът е предназначен за борба с брашнестата мана (оидиум), произведен на базата на хранителни вещества и полезни елементи за развитието на микро флората, произлизащи от екстракт от специфични микроорганизми, които предотвратяват развитието на гъбичките. OIDIOPROT е нетоксичен продукт.

Цена 17,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

OIDIOPROT PROT-ECO 50гр./ 100гр. - Фунгицид срещу брашнеста мана (PM)

OIDIOPROT е 100% биологичен фунгицид произведен от Prot-eco. Продуктът е предназначен за борба с брашнестата мана (оидиум), произведен на базата на хранителни вещества и полезни елементи за развитието на микро флората, произлизащи от екстракт от специфични микроорганизми, които предотвратяват развитието на гъбичките. OIDIOPROT е нетоксичен продукт и ползването му не води до наслояване на вредни остатъци в растението. Работи при контакт с вредителя, като не му позволява да се развива нормално. 

Следните гъбички причиняват брашнестата мана (оидиум):

  • Erysiphe
  • Leveillula taurica
  • Podosphaera
  • Shpaeroteca

Комбинации с други продукти:

Всички продукти могат да се смесват в едно приложение с посочените на етикета дози, като е препоръчително да не са повече от 2 продукта наведнъж. Те не трябва да се смесват с мед, сяра и/или алкални продукти.

OidioProt + CinnaProt  (Подсилваща смес срещу силни атаки от брашнеста мана).

OidioProt + EquiProt  (Ускорява процеса на изсушаване на гъбичките).

Дозировка:

Тя ще бъде оптимизирана според тежестта на атаката на брашнестата мана, хранителния статус и т.н.. Нормалното е  5 gr/L  на всеки 10-15 дни. Ph смес: 7,5/8 прибл. Хранителната смес OIDIOPROT е специфичен продукт за борба с брашнестата мана и може да се смесва с повечето биологични фитосанитарни продукти. Основен продукт за третиране на цъфтежа, не оставя остатъци.

Дозировка и приложение:

За листно впръскване. прилага се за отглеждане на открито и закрито. Не прилагайте при силна светлина и топло време. Уверете се, че растението е сухо преди да включите осветлението, при външно отглеждане прилагайте след залез или преди изгрев слънце.

Вътрешно отглеждане : при напреднал стадий използвайте 2 пъти в рамките на 6-7 дни - разтвор от 5 гр. на литър. За малки растения - 4 гр./л. След това правете превантивно прилагане на 10-15 дни, спрете употребата 15 дни преди обиране на реколтата.

Външно отглеждане : Първоначално приложете 2 пъти в рамките на 3 до 5 дни, в съотношение 5 гр. на литър. След това правете превантивно прилагане на 10-15 дни, спрете употребата 10-12 дни преди обиране на реколтата.

Продукти от същата категория

facebook_pixel