1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
OIDIOPROT PROT-ECO - Фунгициди Преглед отблизо

OIDIOPROT PROT-ECO 50гр./ 100гр. - Фунгицид срещу брашнеста мана (PM)

Купувайки този продукт вие ще добавите 30 loyalty points В твоята количка ще има 30 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 1,50 лв


В наличност

OIDIOPROT е 100% биологичен фунгицид произведен от Prot-eco. Продуктът е предназначен за борба с брашнестата мана (оидиум), произведен на базата на хранителни вещества и полезни елементи за развитието на микро флората, произлизащи от екстракт от специфични микроорганизми, които предотвратяват развитието на гъбичките. OIDIOPROT е нетоксичен продукт.

Повече детайли

Цена: 17,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

OIDIOPROT PROT-ECO 50гр./ 100гр. - Фунгицид срещу брашнеста мана (PM)

OIDIOPROT е 100% биологичен фунгицид произведен от Prot-eco. Продуктът е предназначен за борба с брашнестата мана (оидиум), произведен на базата на хранителни вещества и полезни елементи за развитието на микро флората, произлизащи от екстракт от специфични микроорганизми, които предотвратяват развитието на гъбичките. OIDIOPROT е нетоксичен продукт и ползването му не води до наслояване на вредни остатъци в растението. Работи при контакт с вредителя, като не му позволява да се развива нормално. 

Следните гъбички причиняват брашнестата мана (оидиум):

  • Erysiphe
  • Leveillula taurica
  • Podosphaera
  • Shpaeroteca

Дозировка и приложение:

За листно впръскване. прилага се за отглеждане на открито и закрито. Не прилагайте при силна светлина и топло време. Уверете се, че растението е сухо преди да включите осветлението, при външно отглеждане прилагайте след залез или преди изгрев слънце.

Вътрешно отглеждане : при напреднал стадий използвайте 2 пъти в рамките на 6-7 дни - разтвор от 5 гр. на литър. За малки растения - 4 гр./л. След това правете превантивно прилагане на 10-15 дни, спрете употребата 15 дни преди обиране на реколтата.

Външно отглеждане : Първоначално приложете 2 пъти в рамките на 3 до 5 дни, в съотношение 5 гр. на литър. След това правете превантивно прилагане на 10-15 дни, спрете употребата 10-12 дни преди обиране на реколтата.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: