Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Контролер UCI Digital Temp

Контролер UCI Digital Temp

UCI Digital Temp представлява мултипараметричен контролер, който позволява контрола на климата в малка оранжерия. Възможност за контролиране на общо четири 600W електронни устройства или три 600W магнитни устройства, входни и изходни вентилатори, напоителна или хидропонна система и топлинни източници.

Цена 1025,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Контролер UCI Digital Temp

UCI Digital Temp представлява мултипараметричен контролер, който позволява контрола на климата в малка оранжерия. Възможност за контролиране на общо четири 600W електронни устройства или три 600W магнитни устройства, входни и изходни вентилатори, напоителна или хидропонна система и топлинни източници. Също така има дневник за записване на данни (цифров и графичен), който може да бъде прегледан по всяко време, за да се провери развитието на температурата за последните седем дни, считано от датата на прегледа. Има просто и лесно за ползване меню и LCD екран, който свети в зелено, за да не натоварва растенията, когато светлините са изключени. Менюто се предлага на 7 езика: испански, английски, френски, немски, холандски, чешки и полски.

Температура

Това дигитално устройство контролира температурата благодарение на два входни вентилатора или входен и изходен вентилатор, които могат да предоставят идеалната дневна температура и различна от нея нощна температура, както и скоростта на работа, за да може това да бъде постигнато. Също така ви позволява да изберете хистерезиса, давайки възможността на температурните стойности да варират интелигентно. Разполага и с вход за свързване на нагревател, за да можете да увеличите температурата през студените зимни вечери.

Осветление

Устройството ви позволява да контролирате и синхронизирате максимум 6 осветителни уреда, като не надвишавате 2400W. Например 6 осветителни тела по 400W или 4 по 600W.

Напояване

Когато свързвате напоителна помпа имате възможност да контролирате 3 фактора:

  • Време за включване и изключване: Тези две функции определят началото и края на напояването.
  • Честотата на напояване: Контролира честотата на напояване до максимум 5 дни и точност от 1 секунда. Например можете да програмирате напояване на всеки 10 секунди или на всеки 2 или 3 дни. Възможностите са безкрайни.
  • Продължителност: Тази функция контролира продължителността на отделните напоявания. Можете да изберете продължителност от 1 секунда до 24 часа.

Продукти от същата категория

facebook_pixel