Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Контролер UCI Digital HR and Temp

Контролер UCI Digital HR and Temp

UCI Digital HR and Temp представлява мултипараметричен контролер, който позволява контрола на малка оранжерия. Възможност за контролиране на общо четири 600W електронни устройства или три 600W магнитни устройства, входни и изходни вентилатори, овлажнител или влагоуловител, напоителна помпа и топлинни източници. 

Цена 1125,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Контролер UCI Digital HR and Temp

UCI Digital HR and Temp представлява мултипараметричен контролер, който позволява контрола на малка оранжерия. Възможност за контролиране на общо четири 600W електронни устройства или три 600W магнитни устройства, входни и изходни вентилатори, овлажнител или влагоуловител, напоителна помпа и топлинни източници. Също така има дневник за записване на данни (цифров и графичен), който може да бъде прегледан по всяко време, за да се провери развитието на температурата и влажността за последните седем дни, считано от датата на прегледа. Това устройство е предназначено за малки ферми, тъй като максималното му натоварване е 16А (3600W). Има просто и лесно за ползване меню и LCD екран, който свети в зелено, за да не натоварва растенията, когато светлините са изключени. Менюто се предлага на 7 езика: испански, английски, френски, немски, холандски, чешки и полски.

Температура

Това дигитално устройство контролира температурата благодарение на два входни вентилатора или входен и изходен вентилатор, които могат да предоставят идеалната дневна температура и различна от нея нощна температура, както и скоростта на работа, за да може това да бъде постигнато. Също така ви позволява да изберете хистерезиса, давайки възможността на температурните стойности да варират интелигентно. Разполага и с вход за свързване на нагревател, за да можете да увеличите температурата през студените зимни вечери.

Влажност

Относителната влажност в помещенията за отглеждане не може да бъде пренебрегната. Устройството разполага с вход за включване на овлажнител или влагоуловител, в зависимост от вашите нужди. Включва сонда, приспособена за дълги разстояния, за измерване на точни стойности. Както при температурните настройки, има опция за настройване на хистерезиса, за да се избегне повтаряемо включване и изключване на устройството.

Осветление

Устройството ви позволява да контролирате и синхронизирате максимум 6 осветителни уреда, като не надвишавате 2400W.

Напояване

Когато свързвате напоителна помпа имате възможност да контролирате 3 фактора:

  • Време за включване и изключване: Тези две функции определят началото и края на напояването.
  • Честотата на напояване: Контролира честотата на напояване до максимум 5 дни и точност от 1 секунда. Например можете да програмирате напояване на всеки 10 секунди или на всеки 2 или 3 дни. Възможностите са безкрайни.
  • Продължителност: Тази функция контролира продължителността на отделните напоявания. Можете да изберете продължителност от 1 секунда до 24 часа.

Продукти от същата категория

facebook_pixel