1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

Messenger 3гр - харпинов  протеин Преглед отблизо

Messenger 3гр - харпинов протеин

Купувайки този продукт вие ще добавите 18 loyalty points В твоята количка ще има 18 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 0,90 лв


В наличност

Messenger е био-разградим продукт, изработен на базата на протеин тип Harpin, стимулиращ естествените защитни реакции на растението, като по този начин то е способно да устои на стреса, причинен от външни фактори. В допълнение, той активира механизмите на растеж, които увеличават енергията на растението и допринасят за общото му здраве.  

Повече детайли

Цена: 18,99 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Messenger 3гр - харпинов протеин

Messenger е био-разградим продукт, изработен на базата на протеин тип Harpin, стимулиращ естествените защитни реакции на растението, като по този начин то е способно да устои на стреса, причинен от външни фактори. В допълнение, той активира механизмите на растеж, които увеличават енергията на растението и допринасят за общото му здраве.  Всичко това води до увеличаване на реколтата, както по качество, така и по количество.

Протенът Harpin, активното вещество на Messenger, при контакт с растение, изпраща сигнал, който се разпознава от рецепторите на културата. Рецепторните протеини отговарят, изпращайки систематично сигнал/съобщение към цялото растение, като по този начин инициират серия от физиологични и биохимични реакции, които активират вродените пътища за развитие и защита срещу стреса. Това води до по-здрави и по-продуктивни култури.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: