Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Kraken 57гр. - Биостимулант на корена (микориза)
  • -40%

Kraken 114гр./ 255гр. - Биостимулант на корена (микориза на прах)

Kraken е биологичен продукт, базиран на микоризните гъбички - Glomus iranicum var tenuihypharum, които предизвикват интензивна микоризна колонизация, водеща до по-голям коренов растеж. Прилагането на този продукт, води до : подобрено усвояване и пренасяне на вода и хранителни вещества от растението, по-голяма устойчивост на външни фактори, увеличаване на физиологичната активност. 

Цена 202,00 лв. 121,20 лв.
Спестявате 40%
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Kraken 114гр./ 255гр. - Биостимулант на корена (микориза на прах)

Kraken е биологичен продукт в прахообразна форма, базиран на микоризните гъбички - Glomus iranicum var tenuihypharum, които предизвикват интензивна микоризна колонизация, водеща до по-голям коренов растеж. Прилагането на този продукт, води до : подобрено усвояване и пренасяне на вода и хранителни вещества от растението, по-голяма устойчивост на външни фактори, увеличаване на физиологичната активност. Kraken увеличава добива и качеството на реколтата, активира защитната система на растението, покривайки корена със защитен слой, това свежда до минимум възможния отрицателен ефект на гъби и вредни бактерии, дължащи се на по-голямо развитие на корена. 

Този продукт предлага единствената микоризна гъбичка, която може да се прилага при напоителни системи без нуждата от отстраняване на филтрите. Тъй като е биологичен, спазва протоколите за устойчиво земеделие. 

Дозировка и приложение:

- При култивирането на растения с медицински цели, Kraken се прилагат по 3гр, на растение на петия ден след пресаждането. Повторете 1 път месечно до обиране на реколтата.

- При отглеждане в парници, на открито или на закрито : 3 кг на хектар (0.0003 kg / m2). Kато се започне от 7ят дни след трансплантацията. 

- Директно в резервоара за напояване: 10 грама на литър вода се прилагат от 5-ия ден след първата трансплантация. След това процесът се повтаря веднъж месечно до края на прибирането на реколтата. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel