Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
MycoPlant® Trabe 20гр. - Микориза

MycoPlant® Trabe 5гр./20гр. - Микориза

MycoPlant® от Trabe е продукт, изработен на основата на гъбички и ендомикориза, които ще създадат симбиоза в кореновата зона и ще допринесат за по-доброто развитие на растението. MycoPlant® увеличава силата на корените на вашите растения, което им позволява да усвояват много повече хранителни вещества от обикновено.

Цена 9,70 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

MycoPlant® Trabe 5гр./20гр. - Микориза

MycoPlant® от Trabe е продукт, изработен на основата на гъбички и ендомикориза, които ще създадат симбиоза в кореновата зона и ще допринесат за по-доброто развитие на растението. Тези гъбички попадат в корените на растенията и установяват връзки, чрез които споделят информация и важни хранителни вещества. MycoPlant® увеличава силата на корените на вашите растения, което им позволява да усвояват много повече вещества от обикновено. Когато се приложат от самото начало на растителния процес, значително ще увеличават добива ви. Могат да се използват в почва и субстрат от кокосови влакна, увеличавайки живота на почвата.

MycoPlant® позволява на вашите растения да развият много по-голяма и по-добра коренова система, като им помагат да развият по-дебели и по-здрави корени. Този специфичен вид гъбички разгражда остатъци и всякакви органични материали в почвата и кокоса, превръщайки ги в захари и въглехидрати за вашите растения.

Дозировка и начин на употреба:

  • 1 г на растение, разтваря се в чаша вода.
  • Излейте в основата на растението.
  • Избягвайте използването на фунгициди след използване на MycoPlant®.

Съдържание:

  • Глина
  • Силиций
  • Торф

Продукти от същата категория

facebook_pixel