1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

Kraken 114гр. - Биостимулант на корена (микориза на гранули) Преглед отблизо

Kraken 114гр. - Биостимулант на корена (микориза на гранули)

Купувайки този продукт вие ще добавите 18 loyalty points В твоята количка ще има 18 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 0,90 лв


В наличност

Kraken представлява микоризен биостимулант, който колонизира корените на растението, като по-този начин увеличава усвояването едновременно на вода и хранителни вещества, нужни за оптималното развитие в периодите на вегетация и цъфтеж(плодообразуване).

Повече детайли

Цена: 18,30 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Kraken 114гр. - Биостимулант на корена (микориза на гранули)

Kraken представлява микоризен биостимулант, който колонизира корените на растението, като по-този начин увеличава усвояването едновременно на вода и хранителни вещества, нужни за оптималното развитие в периодите на вегетация и цъфтеж(плодообразуване). Този биологичен продукт работи синергично с микоризната гъбичка Glomus Iranicum var tenuihypharum, която стимулира микробната активност, както и защитава ризосферата на растението, чрез създаване на защитна зона в култивираната почва. Активирайки защитната зона на растението, Kraken минимизира възможния ефект на нематодите и другите фитопатогени заболявания, поради по-голямото развитие на корените.

Kraken MG е продукт, който е представен в микро-гранулиран формат за лесно нанасяне, смесен със субстрата преди трансплантацията или поръсен върху повърхността на субстрата и смесен с повърхностния слой на почвата, когато растенията са вече присадени.

Дозировка и приложение:

Разфасовката от 114гр. стига за третирането на 11 растения.

- При култивирането на растения с медицински цели, Kraken се прилагат по 10гр, на растение на петия ден след пресаждането. Повторете 1 път месечно до обиране на реколтата.

- При отглеждане в парници, на открито или на закрито : 3 кг на хектар (0.0003 kg / m2). Kато се започне от 7ят дни след трансплантацията.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: