1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

Piranha - Добавка за корен 250мл./ 500мл./ 1л./5л. Преглед отблизо

Piranha - Добавка за корен 250мл./ 500мл./ 1л./5л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 480 loyalty points В твоята количка ще има 480 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 24,00 лв


В наличност

Piranha от Advanced Nutrients е продукт, направен по 100% органична формула, представляващ смес от 12, грижливо подбрани и изолирани сортове гъби - endomycorrhizal и ectomycorrhizal. Тези два вида са доказани с това, че повишават масата и функцията на корените. 

Повече детайли

In Stock

Цена: 48,50 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Piranha - Добавка за корен 250мл./ 500мл./ 1л./5л.

Piranha от Advanced Nutrients е продукт, направен по 100% органична формула, представляващ смес от 12, грижливо подбрани и изолирани сортове гъби - endomycorrhizal и ectomycorrhizal. Тези два вида са доказани с това, че повишават масата и функцията на корените. Вкарвайки полезните гъби и микроорганизми в средата за растеж и в растенията, увеличавате коренната система с до 700%, което подобрява усвояването на хранителни вещества,кислород и вода, за постигане на по-голяма продукция. Покачва производството на етерични масла, като по този начин засилва и насища вкуса и аромата на реколтата.
Микробните видове от Piranha образуват „симбиотична“ или полезна връзка с растението. Корените на растението отделят и излъчват отпадъчни вещества, които играят ролята на източник на храна за mycorrhizal гъби, като ги хранят и им помагат да се размножават. В замяна, mycorrhizae действа като удължител на коренната система на растението, като доставя на растението повече вода и хранителни вещества и по този начин растението отделя повече и по-бързо отпадъчни вещества в процеса на растеж.

Приложение:

За по-голяма продукция в хидропонични, аеропонични, почвени и безпочвени градини, Piranha най-добре се прилага веднага след като резниците или семената започват да пускат корени. 2мл/л през седмици 1 и 2 от растежа Piranha може също така да се използва за предварителна обработка в нови среди за растеж или за възстановяване на органични среди за растеж за повторно използване.Може да се използва и повреме на цъфтежа, по 2мл/л през седмици 1 и 2 от фазата на Цъфтеж

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: