1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Нови продукти

за страница
Показване на 1 - 12 от 18 артикула
 • Bluelab Pulse Meter е комбиниран 3 в 1 измервателен уред за влага, наситеност с хранителни вещества и температура, който извършва замерванията директно в кореновата система. Данните се изпращат директно към вашия смарт телефон, чрез помоща на приложение - Bluelab Pulse app.

  В наличност В наличност
  549,00 лв
  Най-добра цена
 • Вермикулитът на PLANT!T® представлява естествен, мек и стерилен, слюден материал, притежаващ отлични водозадържащи и изолационни свойства. Предлага висок капацитет на катионен обмен, което означава, че той бавно ще освободи хранителните вещества, които е абсорбирал по време на поливането, обратно към вашите растения.

  В наличност В наличност
  80,00 лв
  Най-добра цена
 • Floranova Bloom е супер концентриран течен тор, предназначен за използване по време на цъфтеж и плодообразуване. Подходящ е за всички видове култивиране: хидропоника, аеропоника, кокос, почва. Разполага с балансирана рН формула, адаптирана към всички видове вода - твърда и мека.

  В наличност В наличност
  50,00 лв
  Най-добра цена
 • Bluelab Connect Stick е флашка, свързваща Guardian Monitor Connect и вашия компютър, като предоставя постоянна безжична връзка с уреда, непрекъснат мониторинг на развитието на реколтата и архив на данните в интернет "облак". Една флашка ще получава данни от множество Bluelab Connect устройства.

  В наличност В наличност
  255,00 лв
  Най-добра цена
 • MycoPlant® от Trabe е продукт, изработен на основата на гъбички и ендомикориза, които ще създадат симбиоза в кореновата зона и ще допринесат за по-доброто развитие на растението. MycoPlant® увеличава силата на корените на вашите растения, което им позволява да усвояват много повече хранителни вещества от обикновено.

  В наличност В наличност
  12,10 лв
  Най-добра цена
 • Този светодиоден микроскоп е оптичен инструмент, използван за гледане на много малки обекти, като минерални проби и животински или растителни клетки, с увеличение от 160х до 200х пъти. Идеален уред за ел. инжинери, учени, любители, градинари, студенти и др.

  В наличност В наличност
  54,00 лв
  Най-добра цена
 • HM-200 е универсален преносим pH/EC/TDS и температурен измервателен монитор. Подходящ за всякакви тестове за качество на водата, при работа с - хидропонни системи, приложения за пречистване на вода, регулиране на отпадъчните води, аквакултури, колоидно сребро, лабораторни и научни тестове, басейни и спа центрове, екологични тестове, котли и охладителни...

  В наличност В наличност
  865,60 лв
  Най-добра цена
 • COM-80 е един от най-модерните, икономически изгодни и надеждни EC / TDS метри, предлагани на пазара. Със своята гъвкавост и издръжливост, той е идеален за тестване при работа с хидропонни системи, басейни, минерални извори, аквариуми, рифови резервоари, водни йонизатори, питейна вода, при градинарство и др.

  В наличност В наличност
  125,80 лв
  Най-добра цена
 • Бърз преглед
  1 133,20 лв В наличност
  Нов

  HM-500 HydroMaster е един от най-универсалните комбинирани уреди за постоянно измерване на pH, EC/TDS и температура. Този уред ви осигурява точни и стабилни замервания, на които можете да разчитате. Благодарение на своята зареждаща се батерия, този уред може да бъде преносим или може да се монтира на стена.

  В наличност В наличност
  1 133,20 лв
  Най-добра цена
 • Електрически тример с диаметър 400мм, дъно от нераждаема стомана и напълно прозрачна горна част. Двигателят на уреда е интегриран в основата му. Напълно прозрачната горна част ви позволява да наблюдавате работния процес и неговия етап, без се налага да махате капака.

  В наличност В наличност
  868,00 лв
  Най-добра цена
 • NATURALCLONE е препарат за вкореняване на резници, под формата на гел, формулиран на базата на екстракт от морски водорасли, богат на цитокинии, бетаини, витамини и аминокиселини L-триптофан, което спомага за развитието на корените. Той също така включва основни витамини за правилното функциониране на вътрешните системи на стъблата и бързото създаване на...

  В наличност В наличност
  22,60 лв
 • Отварачка за туби от 5л. и 10л.

  В наличност В наличност
  10,00 лв
Показване на 1 - 12 от 18 артикула
Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: