1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

RAW Humic Acid Преглед отблизо

RAW Humic Acid - Хуминова киселина 57гр./ 227гр.

Купувайки този продукт вие ще добавите 79 loyalty points В твоята количка ще има 79 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 3,95 лв


В наличност

RAW 100% хуминова киселина

 100% водо-разтворима хуминова киселина на прах
 Изчистена и опростена технология
 Без добавки за пълнеж
 Без стабилизатори
 Без добавена вода
 Позволява максимален контрол и създаване на собствени рецепти
 По-ниска цена за повече продукт

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

Цена: 30,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

RAW Humic Acid - Хуминова киселина 57гр./ 227гр.

RAW хуминова киселина: 100% водо-разтворима хуминова киселина на прах.
RAW хуминова киселина съдържа 59% хуминови киселини, получени от леонардит и в момента е най-концентрирания продукт с хуминови киселини на пазара. В природата, хуминовите киселини имат буферен ефект върху рН-то на почвата. Те могат да повишават рН в киселинни почви и понижават рН в алкални почви. RAW хуминова киселина също таке чудесна добавка за приложение в хидропониката, особено когато се добавя във филтрирана вода. RAW хуминова киселина е естествен хелатор и е полезно допълнение към всички графици за подхранване.
Хуминовите киселини се състоят от две части, хуминови и фулвични киселини. Те активно помагат на растението за приема на хранителни йони, които често са заключени в почвата. Екстрактите са получени от леонардит и съдържат много полезни микроелементи, които активират важни ензими в растението.
Най-голямата ценност: ролята на хелатор
Най-голямата ценност на хуминовите и фулвичните киселини са техните роли като хелатори. Те имат функционални групи, които действат като нокти държащи минералните йони достатъчно силно, за да ги предпазят от взаимодействие един с друг, което по принцип ги прави недостъпни за растението. Същевременно хватката е достатъчно слаба, така че те могат да бъдат освободени към растителните клетки при поискване. Хуминовата киселина транспортира минералите към външната страна на клетъчните мембрани, и освобождава минералите за поемане от растението. Една фракция от фулвична киселина се състои от малки органични молекули, които лесно проникват през клетъчните мембрани. Като биологично по-активния елемент фракцията от хуминови киселини, с лекота транспортира минерали през клетъчните мембрани и ги доставя директно на растителните клетки.
Още по-голям ефект, когато се смесва с водорасли
Хуминовите киселини са още по-ефективни, когато се използват в смес с екстракти от водорасли. Такива взаимодействия се наричат "синергия". Според десетгодишно изследване над био стимулантите проведено от Virginia Tech, хуминовите киселини и екстрактите от водорасли използвани заедно в съотношение 5:2, работят 50% по-ефективно отколкото самостоятелно. Компонентът от морски водорасли е богат на хормони на растежа на растенията и това сигнализира на растението да продължава да расте. Компонентът хуминова киселина е с хелатиращо действие и усилва сигнала на хормоните. Резултатите? По-голяма коренова маса и по-бърз растеж.
Едно от най-интересните открития от проучването на Virginia Tech е ефектът на хуминовите киселини и екстрактите от водорасли като агенти за растителна защита. Комбинацията доказано стимулира производството на ензима „Супероксид дисмутаза“ (SOD). По принцип Супероксидът е много разрушителен "свободен радикал", който атакува и окислява клетъчните мембрани, но ензимна SOD (Супероксид дисмутаза) разгражда молекулата на супероксида до форма, която е по-малко разрушителна за растенията.

Дозировка:

от 1гр. до 2гр. на 7л. вода.

Разфасовки: 57 гр. / 227 гр. 

Добавяйте, ако е необходимо. Разфасовки: Малък пакет = 10 л. 57 гр. / 227 гр. / 907 гр.        

Анализ: Разтворим поташ (K2O): 4% Получен от: Калиев хидроокис. Съдържа нерастителна хранителнасъставка: 59% хуминови киселини, получени от леонардит

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: