1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

RAW Yucca Преглед отблизо

RAW Yucca - Екстракт от Юка 57гр.

Купувайки този продукт вие ще добавите 58 loyalty points В твоята количка ще има 58 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 2,90 лв


В наличност

RAW Юка

 100% водо-разтворим екстракт от Юка на прах
 Изчистена и опростена технология
 Без добавки за пълнеж
 Без стабилизатори
 Без добавена вода
 Позволява максимален контрол и създаване на собствени рецепти
 По-ниска цена за по-вече продукт

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

Цена: 58,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

RAW Yucca - Екстракт от Юка 57гр.

RAW Yucca: 100% водо-разтворим екстракт от Юка
RAW Юка е направена от 100% натурален екстракт от Юка, добит от растението Yucca Schidigera. Може да се използва като омокрящо средство за хранителни разтвори и листни спрейове и е подходящ за промиване излишните соли от кореновата зона. Когато се използва върху почви, тази добавка помага на водата и хранителните вещества да проникват по-дълбоко и по-равномерно в зоната на корените. Препоръчваме Ви да добавите щипка (1/16 чаена лъжица на 5 литра) RAW Yucca във всички листни, хранителни и промиващи разтвори. Съвместима добавка към всички програми за подхранване.
Екстрактът от Юка е естествен овлажняващ агент. Растението Yucca Schidigera съдържа сапунини, които са стероидни вещества, дейстеащи като естествен разпръсквател за градинарски цели. Нужно е да се добави само малко екстракт от юка за да бъде постигнат ефект. Едва 1/16-та чаена лъжичка върши работа за над 5 литра вода. Юка помага на водата и хранителни вещества да проникват по-дълбоко в зоната на корените, и има естествено почистващо действие, което предпазва маркучите на капковите емитери от запушване.
Страхотен за добавяне към листни спрейове
Повърхностно активните вещества като екстрактите от юка са идеални за добавяне към спрейове за напръскване на листата. Водата е полярна молекула, тя притежава малък положителен заряд от едната страна на молекулата на водата и отрицателен заряд от друга. Ето защо водни капчици оставят отгоре на восъчни повърхности. Природните сапунини в екстракта от юка де-поляризират молекулата на водата, което позволява напръскването на листата да се разпредели по-равномерно по повърхността на восъчните листа. Тънкият слой, който се създава покрива по-голяма площ от листото за по-доброто и по-равномерно абсорбиране от растителните клетки.
RAW Yucca помага за усвояването на хранителни вещества и вода
Юката сама по себе си също е добра за растенията, като помага за усвояването на хранителните вещества и водата и действа като агент за растителна защита. Например, юка екстракти се използват вместо меден сулфат в много части на Европа, за да помагат за предотвратяването и лечението на гъбични заболявания като струпясването. Юката е естествена алтернатива на повърхностно-активните вещества на петролна основа, както и на химическите спрейове, като при това е напълно безопасна за околната среда. Юка е чудесно средство за промиване на излишните соли от корените на растенията. Хранителните соли са склонни да се натрупват в растежната среда поради многократно мокрене и сушене на торовата смес. С течение на времето, натрупването на соли затрудняват растението в приема му на вода, и растението започва да се стресира заради прекомерно наличие на соли. Юката прави вода още „по-влажна". Нейното действие върху повърхността позволява на водата да проникне по-дълбоко в почвата и да отмие повечето от натрупаните се соли в зоната на корените. В резултат на това растенията са в състояние да използват водата си по-ефективно и по-бързо да се възстановяват от симптомите на стрес при засушаване.
Ценно допълнение към микробните инокуланти
Органичните екстракти от юка също са ценно допълнение към компостните чайове и други микробни посеви. Тъй като Юката съдържа сложни захари, тя е стабилен източник на въглерод за растежа на растенията и стимулира микроорганизмите в зоната на корените. Микроорганизмите носят много ползи за растенията, включително за минерализацията, растежа на корените и повишава устойчивостта към вредители и болести. Така с течение на времето и с продължителна употреба, екстрактът от юка ще помогне за стабилизирането на рН на почвата, ще намалява уплътняването на почвата, както и ще увеличава наличието на съществени микроелементи в близост до корените.
Юката помага при размесването на минерали и органични вещества
Екстракти от Юка понякога се добавят към концентрирани хранителни формули, особено когато е нужно смесване на минерални соли с органични вещества. Юката помага минералите и органичните вещества да останат в суспензия, когато са в концентрирана форма. Понякога по-високото молекулно тегло кара органичните молекули да се утаяват в разтвора. Но ако разтворът съдържа юка, едно бързо разклащане ще разпръсне всички елементи обратно в перфектно съчетание. Юката предизвика пяна при разклащане или енергично разбъркване и затова обикновено се прибавя последна в смесителния резервоар.

Употреба:

от 0.5гр. до 1гр. на 7л. вода.

Разфасовки: 57 гр. 

Анализ: Съдържа нерастителна хранителна добавка: 100% екстракт от Юка, извлечен от Yucca Schidigera.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: