1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

RAW B-Vitamin Преглед отблизо

RAW B-Vitamin 57гр./ 227гр.

Купувайки този продукт вие ще добавите 92 loyalty points В твоята количка ще има 92 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 4,60 лв


В наличност

RAW B-Vitamin: 100% Water Soluble B-Vitamin

 100% прахообразен, водо-разтворим витамин B
 Изчистена и опростена технология
 Без добавки за пълнеж
 Без стабилизатори
 Без добавена вода
 Позволява максимален контрол и създаване на собствени рецепти
 По-ниска цена за по-вече продукт

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

Цена: 34,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

RAW B-Vitamin 57гр./ 227гр.

RAW B-Vitamin: 100% разтворим във вода, витамин B
RAW B-витамин съдържа 1% витамин В1, което е най-високата концентрация на разтворим витамин B1 достъпна за домашния градинар. RAW B-витамин съдържа също така 9% магнезий и по този начин минава и като оптимална магнезиева добавка. RAW B-витамин е най-полезен по време на пресаждания, по време на стрес и по време на силно производство на плодове и цветя. RAW B-витамин може да се използва по всяко време на растеж и цъфтеж и е полезно допълнение към всички подхранващи графици. Може да се комбинира с всички програми за хранене и подхранване.
Има няколко витамини, които действат като растителни био-стимуланти, но най-популярните от тях са B1, B2, B3 и B6, заради техния положителен ефект върху метаболизма на растението. Много микроорганизми произвеждат В-витамини като естествени странични продукти, но екстрактът от мая за квасене съдържа най-високите концентрации. В-витамините работят на клетъчно ниво, и те са често срещани като добавки при клониращите гелове и разтворите за клониране, обогатителите за каменна вата , както и повечето търговски био-стимуланти за растения.
Химичните реакции в растителните клетки са зависими от ензими
Ензимите са големи органични молекули, които действат като катализатори. Те позволяват на химичните реакции да се провеждат в пъти по-бързо и по-ефективно, отколкото при нормални условия. Тъй като ензимите не се губят по време на химическата реакция, същите тези ензими могат да се използват отново и отново в клетката, понякога изпълнявайки хиляди химични реакции в секунда! Много ензими, обаче остават неактивни, докато не бъдат включени чрез ко-ензими. В-витамините са производни на много от тези важни ко-ензими. Например, ниацин е компонент на ко-
ензима NAD и е изключително важен ко-фактор в енергийния метаболизъм. Друг важен ко-фактор е FAD, получен от B-витамина рибофлавин. Голяма част от енергията от фотосинтезата в крайна сметка се прехвърля към NAD и FAD за да активират и обогатят безброй химични реакции. Растенията не могат да поемат големи ензими през корените, но малки ко-ензими като B-витамини се усвояват лесно и активират хиляди ензими, за частици от секундата.
RAW B - Витамини помагат на растенията за много по-бързото възстановяване от стрес
При нормални условия растенията произвеждат всички витамини , които са им необходими, но при условия на стрес , растителните клетки при нарастващите върхове са склонни да се изключват, за да пестят енергия . Ето защо при стрес от засушавания, топлинен стрес и стрес от соли, силно затрудняват темповете на растеж. Добавянето на няколко капки от В- витамин директно в хранителния разтвор помага на растението да се възстанови от стреса много по-бързо. Витамините стимулират растението да продължи да се нараства, вместо да става полу-спящо .
Помага на растенията при възстановяване след шок от пресаждане
Едно от най-добрите приложения на В-витамините е да помагат на растенията да се възстановят от шокови състояния след трансплантация. Когато едно растение се трансплантира, микроскопичните коренови власинки често се повреждат , което затруднява растението в поемането на достатъчно вода и минерали . Добавянето на В-витамини към водата за напояване дава на растенията необходимия тласък , често свежда шока от трансплантацията от седмици до няколко дни . В-витамините също са полезни при пресаждането от почва към хидропоника. Просто се накисват корените на растенията в кофа с хладко-топла вода с добавка няколко капки от В-витамин. След това внимателно се отстранява колкото се можете повече от почвата и се пресаждат във хидропоничната система.
Анализ: Магнезий: 9% водо-разтворим магнезий (Mg), Сяра ( S ) : 12%
Разфасовка: Малък пакет = 10Ltr, 57g / 227g/ 907g
Извлечен чрез: магнезиев сулфат Съдържа също нерастителната хранителна съставка: 1% витамин В1 (тиамин моно-нитрат).

Употреба:

от 0.5гр. до 1гр. на 7л. вода.

Разфасовки: 57 гр. / 227 гр.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: