1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

RAW Cane Molasses Преглед отблизо

RAW Cane Molasses - Тръстикова меласа 57гр./ 227гр.

Купувайки този продукт вие ще добавите 70 loyalty points В твоята количка ще има 70 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 3,50 лв


В наличност

RAW тръстикова меласа

 100% водо-разтворима пудра от тръстикова меласа
 Изчистена и опростена технология
 Без добавки за пълнеж
 Без стабилизатори
 Без добавена вода
 Позволява максимален контрол и създаване на собствени рецепти
 По-ниска цена за по-вече продукт

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

Цена: 26,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

RAW Cane Molasses - Тръстикова меласа 57гр./ 227гр.

RAW тръстикова меласа: 100% водо-разтворимa меласа от захарна тръстика
RAW тръстикова меласа представлява микронизирана, силно концентриранa, водо-разтворимa меласа, която дава всички предимства на течната меласа, без цялата бъркотия. Най-малкият 57 гр. пакет на RAW тръстикова меласа е еквивалентен на 3,8 литра течна меласа, което го прави по-лесен за транспортиране. Меласата от захарна тръстика е отличен източник на въглеродна енергия (храна) за полезните микроби. RAW тръстикова меласа е полезно допълнение към всички програми за подхранване.
Растенията са авто-трофни (изхранващи се сами). С други думи, растения произвеждат своя собствена храна чрез процес наречен фотосинтеза, чрез които растението произвежда собствени захари в присъствието на пълен спектър светлина. Някои от захарите се използват като въглеродни скелети за изграждане на растителни тъкани, но някои от въглехидратите се "изгарят" за производство на бърза енергия за силен растеж, възпроизводство и клетъчен ремонт. Излишните въглехидрати се съхраняват за по-нататъшна употреба, или се спускат надолу, за да се хранят полезните микроорганизми (микроби) в зоната на корените. В някои случаи, от 30 до 50% от енергията на фотосинтезата се използва именно за изхранване на зародените в почвата микроби!
RAW тръстикова меласа: въглехидратна добавка
В почвата, микроорганизмите се хранят с въглехидрати и други органични молекули, а микроорганизмите хранят растението. Въпреки че растения обикновено си произвеждат достатъчно допълнителни въглехидрати, за да осигурят здравословен растеж на популацията, насърчаването на ризо-бактерии понякога е полезно да се насърчава чрез прибавяне на въглехидратни добавки. Допълнителните захари хранят много от микроорганизмите директно, което позволява на растението да запази част от своята енергия за повишаване на производителността, качеството и добива си. Много малко от добавените въглехидрати се вземат директно от растенията, а простите и сложните въглехидрати са лесно достъпни за полезните микроорганизми. В замяна на това, микроорганизмите произвеждат хормони на растежа, аминокиселини, 8-витамини и други важни био-стимуланти.
Отличен източник на въглерод, при правене на компостни чайове
Тъй като все повече изследвания проучват за ползите при растежа на растенията, чрез насърчаване на ризо-бактериите (PGPR), има и породен нов интерес към правенето на компост чайове и други микробни посеви. Водо-разтворими въглехидрати като микронизираната меласа от захарна тръстика са един отличен източник на въглерод при правенето на компост чайове. Меласата, не само осигурява добър източник на въглерод за бързия микробен растеж, но също така се зарежда с етерични микроелементи. Когато полезните микроорганизми се хранят със захарите, те се размножават и се делят, и в този процес те правят ензими и ко-ензими, които стимулират растението. Микроелементите активират много от ензимите, които се произвеждат.
Растителните клетки и микроорганизмите произвеждат органични киселини, наречени посредници на Кребс цикъла. В допълнение към тонизиращия ефект над растителните клетки, органичните киселини помагат на растението за поемането на важни микроелементи като желязо, манган, мед и цинк. Например, ако има недостиг на желязо в почвата, растенията ще набавя лимонена киселина и други органични киселини от корените си, за да направи желязото по-разтворимо. Подаването на малки количества посредници на Кребс цикъла, директно в хидропонничната подхранваща формула може да подобри разпределението на минерални йони в растението и да освежи метаболизма на растението.

Разфасовки: Малък пакет = 10 л. 57 гр. / 227 гр. / 907 гр.

Анализ: Разтворим поташ (K2O) 1% Извлечен от: меласа от захарна тръстика

Употреба:

1ч.л.=5гр. 1гал.=3.8л.

Добавете от 1/8 до 1/4 ч.л. на галон.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: