Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Овлажнител Mist Maker 1

VDL Mist Maker 1 573мл./ч - Овлажнител

Повишава влажността без топлина. Създава мъгла от фини водни капчици чрез ултразвукави вибрации.

Цена 68,50 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

VDL Mist Maker 1 573мл./ч - Овлажнител

Този висококачествен генератор на мъгла е много компактен и затова е идеален за инсталиране в много малки пространства, които изискват по-висока влажност.
Корпусът Mist Makers е специално покрит, за да позволи лесно почистване на варовик и е специално разработен за вътрешно и външно ползване. Mоже да се използва в много различни области като вътрешни градини, аквариуми, фонтани на закрито или плувни басейни.
В допълнение, мъглата може да се разпредели равномерно в помещението за отглеждане, като се използва циркулационен вентилатор.


Mist Maker включва 5 м кабел, с 3 точков щекер.


Диаметър - 3.8 см.
ВИСОЧИНА - 2,5 см.
НАПРЕЖЕНИЕ - 24 V
МОЩНОСТ - 12 W
ТOK - 0,45 - 0,5 A
КОНСУМАЦИЯ НА ВОДА - макс. 0,25 L / h

ВНИМАНИЕ! Тези устройства са много деликатни, поради което, използваната вода трябва да бъде дестилирана или преработена чрез система за обратна осмоза, тъй като може да се натрупа варовик и да повреди керамичният диск.

Продукти от същата категория

facebook_pixel