Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Овлажнител 9 L Cornwall

Cornwall HUMIDIFIER 9L 350мл./ч - Овлажнител

Овлажнителят HUMI9 е направен от рециклируема пластмаса. Може да работи непрекъснато в продължение на 24 часа. Основните му характеристики са, че произвежда мека освежаваща мъгла, спестява енергия, тих е, има автоматично изключване и дълъг експлоатационен живот.

Цена 120,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Cornwall HUMIDIFIER 9L 350мл./ч - Овлажнител

Овлажнителят HUMI9 е направен от рециклируема пластмаса. Може да работи непрекъснато в продължение на 24 часа. Основните му характеристики са, че произвежда мека освежаваща мъгла, спестява енергия, тих е, има автоматично изключване и дълъг експлоатационен живот.

Чрез вибрацията на ултразвукови вълни овлажнителят разделя капките вода на частици от 1 до 5 µm. След това частиците се дифузират с помощта на вентилатор. По време на този процес се получават и дифузират голям брой аниони. По този начин HUMI9 овлажнява и освежава въздуха.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
Напрежение: 220-240V ~ 50Hz
Мощност: 30W
Резервоар за вода: 9 литра
Максимум: 350 ml / h

Продукти от същата категория

facebook_pixel