Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Капков pH тестер GHE 30 мл. /60мл.- за 500/1000 теста

Капков pH тестер от GHEидеален за лесно тестване на нивото на рН, обхващащ диапазон от 4.0 до 8.5. 30мл е достатъчен за извършването на 500 теста, а 60мл е за 1000 теста. Правилното ниво на pH стойността е от ключово значение за отглеждането на което и да е растение.

Цена 14,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Капков pH тестер GHE 30 мл. /60мл.- за 500/1000 теста

Капков pH тестер от GHE, идеален за лесно тестване на нивото на рН, обхващащ диапазон от 4.0 до 8.5. 30мл е достатъчен за извършването на 500 теста, а 60мл е за 1000 теста. Правилното ниво на pH стойността е от ключово значение за отглеждането на което и да е растение.Инструкции за употреба:

  • Просто напълнете епруветката наполовина с хранителния разтвор, добавете 3 капки индикатор за тестване на pH, разклатете и наблюдавайте получения цвят. Сравнете с цветната диаграма, за да проверите нивото на pH.

Продукти от същата категория

facebook_pixel